-
IT café
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KohanTroon
tag
-
randras
veterán
válasz KohanTroon #7502 üzenetére
Kevés volt a kenőpénz.
-
daimonion
senior tag
válasz StSanya #7487 üzenetére
VÁSÁROLT WIN8.1 -em van OEM behalt az alaplapom.Kicseréltem ugyanaz a
OEM Win8.1 lett visszarakva telefonon aktiváltam újra és olálá azóta is azt használom..Mi most a probléma?
Dell inspironon van egy másik oem 8.1 behalt a gép felraktam anyám lenovojára szintén telefonon aktiváltam azóta müködik..Mi is a probléma ?? a Köcsög Ms hogy ezt megengedi ? Vagy mi ? számomra nem világos csak az hogy teljesen mindegy mit csinál az MS köcsög cég...Hagyjuk már ibolykát..Használd a dobozos cuccodat azt kész.. -
StSanya
senior tag
válasz daimonion #7504 üzenetére
Lassabban írom, hogy te is megértsd.
Ha garis a hardware, eddig is úgy volt, hogy a licenc élt tovább. XP/Windows7-nél konkrétan pl. kérésre küldött új matricát is akár az MS, csak igazolni kellett a garanciális cserét. A probléma ott volt, hogy ha már nem volt garis az alaplap/laptop, akkor elvesztetted az általad vásárolt OEM licencet. Emiatt kellett "dobozos", retail verziót vásárolni az OEM helyett, s akkor korlátlan gépre (alaplapra) lehetett telepíteni, persze egy időben csak egyre.
Ez hál'isten megszűnt a win8-al. Géped kidől, vagy cseréled? Semmi baj, új gépre is mehet fel a nyolcas, és aktiválható.
Az én problémám a 8.1-el volt, hogy HA megint változott valamit a licenc, felhasználói szemmel előnytelenül.
De nyugodtan értetlenkedj tovább, arra már nem fogok reagálni, mert nem érdemes.
"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."
-
addikt
válasz KohanTroon #7502 üzenetére
Ne fárasszuk egymást, gagyi történet az egész, kit érdekel kategória. Aki ilyenek miatt nem használ egy ingyenes és kiváló terméket, az az ő baja.
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
blattida
nagyúr
Srácok!
Túl sok itt az off, meg a személyeskedés.
Elég, ez nem óvoda.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Musicking
aktív tag
CyberGhost Premium 3 months
The keys can be activated only until 31.07.2015. Only one key per user can be retrived.SpinTires térképek: https://userscloud.com/go/1q2nebwr69wm/ , S.T.A.L.K.E.R. mods:https://mega.co.nz/#F!3MtwVBpZ!yS78_98dwg4MnYAHR_NYIw
-
-
trance89
őstag
válasz kiskacz #7511 üzenetére
vagy csak erre a linkre kattint és ha be van jelentkezve a google fiókjával akkor látni is fogja:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nng.igo.primong.hun10th[ Szerkesztve ]
-
ƵøŁĭ
veterán
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Padisah
tag
válasz kiskacz #7511 üzenetére
Találtam egy másik megoldást, vagy inkább probléma megkerülést: Miután feltelepítettem az iGO-t tettem memóriakártyát a telefonba, ha nincs berakva memóriakártya, akkor tökéletesen működik.
Az a baj a világgal, hogy az okosok kételkednek, míg a hülyék tökéletesen biztosak a dolgukban.
-
ƵøŁĭ
veterán
Avast! Mobile Security Premium
Használj egy nem fontos emailt és majd 8 nap múlva megkapod a terméket .
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
twollah1976
őstag
Kipróbáltam, működik a védett? TeCső videókkal is.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
CJ4567
nagyúr
-
Dumi86
senior tag
válasz gubisadam #7525 üzenetére
Szia. Szerintem használd a CCleaner ingyenes változatát Ezzel nem lesznek gondok.
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
Argos
őstag
Megjegyzem én is csak ccleaner-t használok.
De, esztelenül használva az is pont olyan gebaszt okozhat, mint a winopt vagy bármi más.
Ja, és ne használj semmilyen böngészőt, mert adatokat gyűjtenek rólad.. -.-'...elmúlik...
-
UserX
addikt
Sziasztok!
Nem tudom, hogy ez legális-e, ha nem az, akkor kérem a modikat a HSZ-emet törölni!!!?
3 évre újra megvettem az EMSI AM-et.
Adtak hozzá két db 1 éves bónusz licencet, ami 2015. 07. 12-ig kell aktiválni. Ezeket nem reggeltem be az EMSI Accountomba, nincs is rá szükségem. Ha valakit érdekel, 2.500 HUF/db áron értékesíteném, így én is és te is jól járunk.... Keressetek privátban!
Üdv:
UserX[
[ Szerkesztve ]
-
soldi3r
veterán
válasz betyarr #7532 üzenetére
Nekem ez ezt jelenti:
Furthermore, without our written consent, the Software may not be modified, adapted, sold or surrendered by any means to third parties for use free of charge or for compensation, insofar as this is not permitted according to this agreement or is imperative under statutory regulations.
E30 (oo=[][]=oo)
-
betyarr
veterán
válasz soldi3r #7536 üzenetére
én ezt találtam.ebben nincs erre vonatkozóan semmi.
dobnál egy linket,hogy hol van ez pontosan? -
looser
addikt
OFF ON
Egyébként ha mi kitehetjük a cégek promóit ide, akkor végül is ő is kiteheti az övét, függtelenül attól, hogy a HA a megfelelő felület erre. Vagy itt volt néhány hete az orosz jóember aki a Kaspersky promót árulta, az is jópofa volt :-)
Egyébként a fentebb közölt EULA felülír minden eddigit:
"the Software may not be...sold...to third parties for use free of charge or for compensation"
Egyébként megéri :-)
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
betyarr
veterán
válasz soldi3r #7539 üzenetére
rágugliztam de egyik sem a hivatalos oldal.
szvsz simán felteheti eladni,azt (ha előtte nem linkeli) ugysem tudta volna senki,hogy honnan van neki.off vége,nem vagyok senki ügyvédje
-
soldi3r
veterán
válasz betyarr #7540 üzenetére
Attol meg az EULA-ban ugyan az van. Nem azt mondtam, hogy nem adhatja el, csak, hogy szerintem nem legalis. Egyebkent a szoftverek nagy reszenek eladasa nem az.
E30 (oo=[][]=oo)
-
UserX
addikt
válasz betyarr #7542 üzenetére
Nem akarom szét OFF-olni a topikot, 'flame'-t meg végképp nem, de leírom az én logikámat. Arra az aljasságra semmiképpen nem vetemednék, hogy begyűjtöm az ingyenes promóciós kódokat, utána értékesítem!!!
Szóval, tegyük fel, hogy én vagyok a 'Télapó' (persze nem én vagyok !). Veszek a boltban 3 kg szaloncukrot, amihez bónuszként adnak még 1-1 kg-ot, amit én egyébként nem kértem, de csak ilyen kiszerelésben árulják. A szaloncukor kifejlesztésében (ízvilág, állag stb.) semmi részem sincs (szellemi munka), mint ahogy a gyártásában sem (fizikai munka). Viszont a kész termék fizikálisan nálam van, becsületesen fizettem érte.
Gondoltam eladom a felesleges licenceimet féláron, akinek szüksége van rá, így ő is, én is jól járunk.... -
twollah1976
őstag
A kereskedelem pont arrol szol amirol te irtal.
Mit gondolsz a sarki fuszeresnel miert olcsobb a kola, mint a Tescoban?
Megmondom miert, mert kedvezmenyt kap a fuszeres azert, hogy teleragasztja a boltjat az adott kola reklamjaval.
A Tesco is teleragasztja, sot mennyisegi kedvezmenyt is kap, de inkabb lenyeli a kedvezmenyt, annyiert adja amennyiert van pofaja es neha napjan nagy kegyesen leakciozza.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz twollah1976 #7548 üzenetére
Múltkor egy ember az itt hirdetgetett, ingyen elérhető kódokat is pénzért árulta:
http://prohardver.hu/tema/nagy_program_promok_tema/hsz_7250-7252.html
Na az nagyon gáz, az a pofátlanság netovábbja.Az, hogy most a srác viszont bónuszba kapott licencet akar eladni occóé', határeset, de azért annyiból nyilván más, hogy ő legalább fizetett a termék megvételéért, amihez kapott még egy legális cuccot, tehát összességében mégsem teljesen ingyen volt a dolog. Mondjuk a 2500 ilyen feltételekkel szerintem sok érte, de ez is relatív.
Sk8erPeter
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest