-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
FIREBLADE78
addikt
válasz Landsmann #26656 üzenetére
Nálunk Szegeden jobb a helyzet,nem kell állítgatni stb,veszel negyed,fél v órásat és különböző zónákban megvan,hogy hány x-át éri,ennyi. Csak annyiból szar nálunk,hogy nincs autómata,hanem kijelölt üzletekben kell megvenni a kilyukazgatós jegyet
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
FIREBLADE78
addikt
Szerintem több,mint 20 éve telenornál,pannonnál vagyunk. Szerintetek milyen kedvezményt lehetne kiharcolni? Mert eddig nem nagyon adtak semmit. Nézegetem a mostani csomagokat,de ami jó lenne ( sok net+ingyen beszélgetés bárhova) az kurvára drága. Eddig a biznisz all-in L volt,de vicc kategória 500 megát adni havi 13,4k-ért cserébe. Blue csomagok sem nagyvalamik a 2gb-al. Plusz adatmennyiséget adhatnak bónuszban?
Blue-hoz látom adnak tv-t is. Jól olvasom,hogy ennek az adatforgalma nem számít bele az előfizuhoz kapottba?[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
Mától lehet függetleníteni. Ez hogyan néz ki? Simán sorszámot húzok és ott megcsinálja?
-
FIREBLADE78
addikt
Kaptam tőletek tanácsot,hogy mivel eléggé sokat fizetünk 3 előfizetésért,céges,all-in L csomagok ezért csináljunk flottát. Ez hogyan működik? Flottán belül mindenki ingyen és lehet kérni plusz pl korlátban beszélgetést más irányba is? Vagy itt csomagok vannak,mint nem flottásban? Nézegettem már a másik 2 cég ajánlatait is,de sokkal drágábbak neten. Illetve szeretnénk készülékeket is vásárolni,ha már lejártak a szerződések.
-
FIREBLADE78
addikt
Mytv-t tehát korlátlanul tudom nézni mobilnettel,ha telenoros előfizum van? Biztos? Nem merem kipíróbálni,aztán lezabálja a kemény 500 megás netem
-
FIREBLADE78
addikt
Ha Mo-ról románba telefonálak az helyi (elofizetes) szerinti árakon megy? Telenor oldalon egyszer azt írják,hogy helyi árak,máskor meg felár. Most melyik?
-
FIREBLADE78
addikt
Ha magyar simet hívok és külföldön tartózkodik akkor is roaming?
-
FIREBLADE78
addikt
Nekünk all in biznisz van korlátlan beszéddel. Szimplán oda adtuk a telefont egy románnak mivel rosszul tudtam a dolgokat. Illetve ő azt mondta,hogy magyar számot hív. Sebaj. Majd le lesz verve róla . Lényeg a lényeg. Nincs ingyen semmi. Max ha kintről hívom az otthoniakat.
-
FIREBLADE78
addikt
Vki megtudja nézni,hogy a telefonom függetlenítve lett e? Sajnos céges,lejárt a hűség. Úgy rémlik mintha anno meglett volna csinálva,de nem emlékszem. Üzletből elhajtottak mivel nincs meghatalmazásom és nem is fogok kapni mivel nem dolgozok már ott. Készüléket saját zsebből vettem,de céges előfizetéssel.
-
FIREBLADE78
addikt
Iphone X. Tuti nem függetlenül adta a telenor. Párom Vodas simét beraktam. Bekapcsolás után aktiválni akarta magát a készülék,de nem akartam végig menni a folyamaton. Beállításokban szolgáltatónál vodát ír ki,pedig világ életemben telenor simmel használtam. Tehát felment a voda hálózatra?
-
FIREBLADE78
addikt
Lassan egy éve kötöttem egy új céges előfizetést. Készüléket nem vettem. Csak új telefonszámot kaptam. Ugye volt kedvezmény x hónapig a tarifából. Sajnos úgy néz ki,hogy a cég megszűnik (más veszi át,lényegtelen). Ilyenkor érdekmúlásra lehet hivatkozni vagy kötbért kell fizetnem?
-
FIREBLADE78
addikt
Két nappal ezelőtt jártam az egyik üzletben. Az volt a kérdésem,hogy a már meglévő,jövő júliban lejáró céges előfizetésemhez vehetek e mobilt. Azt mondták igen,sőt kicsit olcsóbban,mint a lista ár (20-30 ezerrel) és ami fontos részletre! Illetve a tarifám ára is változatlan marad. Erre ma egy nő azt mondta,hogy ilyen nincs! Mivel nem járt le még a két évem. Új számra vehetek telefont és fizessek kettő csomagot természetesen. Vagy vehetek lista áron egyösszegben,amit akarok. Anno egy éve nem vettem telefont csak új számot,új tarifával. Ergo vki hazudik. Ebben tudtok e segíteni?
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
válasz Viktor0610 #82930 üzenetére
Tehát menjek vissza és erőltessem,hogy igenis vehetek új telefont pl részletre? Kedvezménykeretem lehet van,lehet nincs. ( Appban írja,hogy 10k) Online valamiért nem tudok intézni semmit. Kér egy emailt és jelszót. Beütöm a 4 jegyű specko telenoros jelszót és hiba. Vagy üzleti ügyfél online nem tud semmit csinálni?
-
FIREBLADE78
addikt
Reggelek,ha nem megy a dolog,akkor telefon. Hátha ott is megerősítik a srác szavait. Remélem
Nem szeretnék most 3-400k Ft-ot kifizetni egyben.Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
FIREBLADE78
addikt
Csak a régi iphoneokat kínálja fel. Csak személyesen kell intézni.
-
FIREBLADE78
addikt
Sajnos nem vehetek készüléket csak új szerződéssel,mivel anno kaptam havidíj kedvezményt a csomag árából.
-
FIREBLADE78
addikt
Mitől lehetséges,hogy minden nem fogadott hívás után sms értesítést kapok? Nem állítottam be semmit. Felhatalmazást sem adtam senkinek ez ügyben. Mytelenor appban nem látok ilyen szolgáltatást aktiválva.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz Viktor0610 #85683 üzenetére
Köszi. Kikapcsoltatni ugyfelszolgalaton lehetséges?
-
FIREBLADE78
addikt
válasz burgatshow #85685 üzenetére
Ott nem találtam semmit erről a dologról
-
FIREBLADE78
addikt
Fiúk,lányok! Mikortól tudok új készüléket vásárolni, ha pl az előfizetésem lejár júniusban. Úgy rémlik már előtte is.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz Viktor0610 #86200 üzenetére
Zsír. Akkor lassan aktuális lesz. Más kérdés,hogy akkor már érdemes megvárni az új szifont
-
FIREBLADE78
addikt
Kisvállalkozói előfizetéssel vennék új telefont, részletre. Kérdésem, van rá mód hogy akár többet fizessek, előtörlesszek következmény nélkül? Avagy nincs hici hoci, amit választottam futamidőt, tartani kell.
-
FIREBLADE78
addikt
-
FIREBLADE78
addikt
Biztosítás lemondásában tudtok segíteni? Telefonon az automatával nem boldogulok. Üzletbe nem tudom mikor jutok el és le akarom mondani. Egy hónapig volt ingyenes a készülékhez.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz Viktor0610 #90184 üzenetére
Kisvállalkozói előfizető vagyok. Nem tudok regisztrálni. Appot csak sms belépéssel használom. Ott nem látok semmit erről
-
FIREBLADE78
addikt
válasz Viktor0610 #90189 üzenetére
nem kaptam semmit
Köszi. Valamelyiket választom,hátha[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
Ügyfél regisztrációt akarok véghezvinni,de ezt a hibát kapom: Hibás email cím formátum
Jó a mail cím,már kettővel is próbáltam. Miért küldi ezt a hibát?Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
FIREBLADE78
addikt
Nálatok is rossz az app? Belépés sms-el nem működik napok óta és lassan bekell fizetnem a számlát. Ez miatt nem tudom. Nem tudom miért lép ki magától? Regelni nem tudok mivel céges előfizetésem van és még üzletben sem tudtunk. Vicc kategória
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
Hány hónap után tudunk készüléket vásárolni teljesen új előfizetéshez? (11hó hűség asszem készülék nélkül) Lényeg,hogy ne keljen beugrót (300k) fizetni egy új iphone vásárláskor. Jelenleg vicc kategória,hogy minden szolgáltató a készülék lista árának a 70-80%-át bekéri előlegnek,mert nem volt még soha az adott cégnél előfizetése. Ennyi erővel lehet egyösszegben x cégnél is telefont venni.
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
-
FIREBLADE78
addikt
válasz Viktor0610 #93637 üzenetére
Gondoltam,hogy ez miatt. Viszont nem értem ebben a logikát. Én is csinálhatom azt x éve után ügyfélként,hogy nem fizetem a részletet. Bárki megszorulhat.
-
FIREBLADE78
addikt
Kihozok egy full 14 prot legnagyobb céges csomaggal bagóért és nem fizetem,eltűnök,mit tudnak kezdeni velem? Ha így megy,érdemes ezt csinálni
-
FIREBLADE78
addikt
Készülék biztosítást letudjuk mondani telefonos ügyfélszolgálaton keresztül? Ügyfélszintű jelszót nem tudja faterom,ha kérik.
-
FIREBLADE78
addikt
Biznisz classic 5 gb csomag megszűnt? Weboldalon nem találom. Csak 15 és 30gb van feltűntetve.
-
FIREBLADE78
addikt
Nálatok jól működik az app azon része ahol a számlát nyitnád meg? Hiába koppintok,semmi. Tegnap le is járt a fizetési határidőm
-
FIREBLADE78
addikt
Hiába telepíttem újra. Ugyanaz. Új számlád érkezett. Hiába verem már szét a telefon kijelzőt,nem reagál rá. Így teljesítsem az online fizetést. Köszi telefonor. Látszik,hogy az állam keze van benne...
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
válasz aprokaroka87 #98388 üzenetére
Nincsen nekem erre időm. Kva anyjukat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Photoshop
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest