- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 10
- Proxmox VE
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- AliExpress tapasztalatok
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- DIGI kábel TV
-
IT café
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
közutas
csendes tag
válasz NyxNyxNyx #7563 üzenetére
Csak hogy összegezzem a tényeket.
1, A watchandglassesos szemüvegre az Oakley Lab-ban azt mondták eredeti.2, A cégem befogadta a számlát, teljesen hibátlan, magyarországi, hivatalos, ugyhogy 10-én a fizetésemmel kapom a szemüveg árát.
3, A garancia is érvényes, csak nem hivatalos Oakley, de attól 1 év és teljeskürű. Pont mint ha veszel egy Nokiát egy gsm boltban, adnak rá garanciát, csak mivel nem a forgalmazótol veszed, igy nem a gyári garanciát kapod meg.
Szóval először elolvastam a forumot, és betojtam hogy ez a watchandglasses jól átvert. Aztán kiderült hogy ezen a forumon van nagy átverés. De ahogy a barátaimnak is elmeséltem, nem meglepő ez, hiszen az itt forumozók fele Oakleyt árul, szoval gondolom ez sima herotozása a konkurenciának...
Persze nincs kétségem hogy miután ezt elküldöm engem fogtok nagy erőkkel szidni, vagy az okosabbak még azt is leirják hogy engem biztos lefizettek. De lényeg a lényeg elég sok baromságot irtatok erről a cégről. De ha jól vettem ki a beszélgetésekből, vásárolni csak én vásároltam tőle....
Na minden jót, szidjatok bátran amiért nem azt mondtam amit ti!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest