-
IT café
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ariadne
őstag
válasz qestion #1404 üzenetére
Illetékbélyeg nem feltétlenül (goto posta), fénymásolás sem feltétlenül, sőt valszeg nincs. A legjobb megoldás megint csak az, amit feljebb írtam: keresd ki az adott bíróságot, és hívd fel őket, meg fogják mondani.
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Ariadne
őstag
válasz qestion #1412 üzenetére
Attól függ, bejelentett lakóhelyed-e és a számlák a nevedre szólnak, ha nem, akkor fizetni kell. Szintén zuglói vagyok, most halkan káromkodom... Egyelőre nekem ezzel az a problémám, hogy ugyan honnan kellene ismernem az önkormányzati rendeletet? Amíg ezt nem linkeltem, nem tudtam erről, egyetlen szót sem küldtek...
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Ariadne
őstag
Elolvastam alaposan, és azt írja, hogy kivetéssel állapítja meg az önkormányzati adóhatóság. Ez pedig azt jelenti, hogy ha vettem egy lakást, akkor amíg nem szólnak (nem jön levélben határozat, hogy fizetni kell), addig tőlem egy fillért nem látnak... Nem valami jól megírt rendelet, de ez szerintem teljesen védhető álláspont. Ha viszont már egyszer kivetették, onnantól be kell jelenteni, ha valami változás történik, ami érinti ezt az adófizetési kötelezettséget.
Egyébként meg költsék gyógyszerre...
[ Szerkesztve ]
-
Ariadne
őstag
Állj, amit előzőleg írtam, nem jó! Utánanéztem alaposan, a rendeletben hivatkozott adó jogszabályokat is, és bizony ahhoz, hogy ők kivessék az adót, mi kötelesek vagyunk bevallani. Szívás...
-
Ariadne
őstag
válasz qestion #1459 üzenetére
Ha már nem garanciális, akkor bárhova viheted, ahol meg tudják javítani, akár itt a pH!-n is érdemes körülnézned szerintem. Ha garanciális, akkor viszont ingyen kell javítaniuk.
mod: Ha már kicserélték - ha bemutatják, hogy jelezték feléd, hogy tápcsere kell, és ezt te kifejezetten megrendelted, akkor jogosan kérhetik. Egyéb esetben viszont nem.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
-
Vasinger!
nagyúr
válasz qestion #1473 üzenetére
Hát reméljük a legjobbakat...
Ariadne: Az azért elég érdekes, mert akkor ha egy videón több ezer ember van, mindtől megkérdezni, hogy fel rakhatlak e? stb.
Akkor rengeteg videót kéne törölni...És ha máshova rakja fel az ember, nem youtube-ra egy másik szgép-ről névtelenül? Akkor mi van? Akkor senki sem bizonyíthatja rám, hogy én voltam, én ültem a gép előtt.
[ Szerkesztve ]
-
Ariadne
őstag
válasz qestion #1545 üzenetére
klikk, itt Cégkeresés a cég elnevezése szerint (vagy ha tudsz adószámot, az), és kész. De nem feltétlenül stimmel az üzlet neve a mögötte lévő cég nevével, sőt szoktak ezzel játszani is bőven, pláne számtech üzletek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest