Új hozzászólás Aktív témák

  • Samtya

    senior tag

    válasz dave118 #69836 üzenetére

    A Custom Studio lényegében egy 80 Ohmos DT770, levehető (ebben az esetben csavart) kábellel. Van rajta sound slider, amivel a basszus mennyiségét lehet csökkenteni 4 fokozatban. Az aprón a Custom One Pro változatot látom, ezt 16 Ohmos driverrel szerelik. Mobilokhoz, hordozható eszközökhöz való. Erősítők jobban szeretik a nagyobb impedanciásakat.
    Az 598 SR a normál 598 fekete változata, egyébként szerintem ugyanaz. Nincs vele különösebb bajom, ha olcsón adják bevállalható.
    A normál erősítőn a hangdobozos erősítőket érted, ugye? Fejhallgatós témában nagy a bizonytalanság velük. Hangdobozokra vannak kitalálva, a fejhallgató rész sok esetben elhanyagolt (költségcsökkentett) lehet bennük. Olyan sokféle van, hogy nincs velük egyenként fejhallgatós tapasztalat. A régebbieknél előfordul jó fejhallgató meghajtás, itt a topikban is van akinek bevált a hangdobozos erősítő. Tehát a kérdésedre nem lehet általános érvényű egzakt választ adni.

    Amerigo57: az Emagnál mindig van valamilyen anomália. Az a G4me Zero nem a saját termékük, egy másik ügyes webshop listázta be hozzájuk. Vaterán van 20k körül egy használt példány.

    Sub-ZeRo: oké, ha megjött minden és gond van (vagy nincs), írjál.

    Spíler: mondtam, hogy gond lenne velük? Már nem tudom miket írogatok. A DTX910 rajtam is órákig van és észre sem nagyon venném, ha a vezetéke nem lenne nehéz. Egyszer bealudtam úgy vele, hogy még reggel is a fejemen volt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák