Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Nekem eddig legjobb minőséget (és 1000%-ig stabil kapcsolatot) Teamspeak-el sikerült elérni. Kicsit macerásabb az egyik félnek, mert valakinek futtatni kell a gépén egy szervert, de ez igazából csak annyi, hogy egyszer routeren kiengedi egy porton, utána csak el kell indítani (illetve ha a szerver gép dinamikus IP-n van, akkor egy dyndns.org szerűségen kell egy regisztráció). Ha esetleg van egy letöltő gép, ami megy 0-24-ben, akkor meg végképp menyország. Több száz órát használtam már (lehet van ezer is, s nem túlzok), ez alatt talán 1-2 olyan eset volt, amikor magától szakadt meg (én gépemen fut a szerver mindig). Egyetlen hátránya van, hogy van egy kis késleltetése (fél, max 1 másodperc), ami ha webcamozik az ember esetleg zavaró lehet (bár általában a camoknak is van ennyi késletetése). Persze mivel ezt alapvetően nem telefonálásra találták ki, ezért valami más IM-en le kell beszélni, hogy ugorjon fel az illető TS-re. Cserébe konferenciabeszélgetés bármi extra macera nélkül használható
Amúgy szerintem kérdéses mennyire van értelme hangminőségbeli kérdéskört nézni, mivel ez 95%-ban a mikrofonon múlik, a maradék 5% csak a protokollon.
MSN-ben az a legrosszabb, hogy folyamatosan adja a hangot, nincs se bill-el, se automatán lekapcsoló mód (ez alatt azt értem, hogy ha a mikrofonodba bemenő jel egy adott szintet nem ér el, akkor nem küld jelet a program). Nagyon hasznos tud lenni, ha a másik félnek zajosabb mikrofonja van, vagy TV-t néz közben, így ezeket nem hallod). Most azon gondolkozom Skype tud-e ilyet, ha nem, akkor TS ebben is jobb.Mod: átraktam off-ba, végülis mégcsak msn topic ez
[ Szerkesztve ]
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
Aktív témák
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anime filmek és sorozatok
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- PlayStation 5
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs