Hirdetés
-
IT café
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cheatergs
senior tag
Hellósztok!
Az MSI Digiplayer 600-amnak nincs tovább. Amúgy sem voltam elégedett vele, úgyhogy olyat vennék, ami jobban szól nála (nem tudom, hogy ismeri-e valaki, mivel a neten alig találni róla infót).
Gondoltam a Sansa Clipre, csak nem vagyok biztos a hangzásában. Legfeljebb húszat adnék ki rá, CX-55 mellé menne (bár azt is lecserélném legszívesebben).
Legfontosabb a hangminőség, EQ. Ha pendrive-ként is funkcionál, az külön öröm.
Előre is kösz!
Mindig minden mindegy
-
cheatergs
senior tag
Hellósztok!
A Sansa Clip nem reagál semmire. Nem kapcsol be USB-re, sem a bekapcs gombjára. Létezik, hogy meghalt egy XP újraindítástól? Mert kábé ennyi történt, pár órával ezelőtt még vígan világított.
Garancia érvényes, de nem vicces, hogy ilyen is előfordulhat. Neten nem találtam erre sehol utalást.Mindig minden mindegy
-
cheatergs
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Gyúrósok ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Apple iPhone 11 - népalma
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Intel N100 Mini PC
- XMG/Clevo 15,6" 300Hz FHD,i7-11800H,RTX 3080 16GB,32Gb,új Samsung 980 1TB nvme SSD,új pad,új töltő.
- Lenovo Thinkstation D30 Dual-Xeon E5-2650 64GB RAM 1TB SSD GTX 750
- BOMBA ÁR! új Hp Envy x360 garanciával! /2in1/Ryzen5-5500U/8GB/512 SSD/FHD/TOUCH/GARI
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD!!! Garancia+számla!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest