Hirdetés
-
IT café
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
Amúgy tennap beállítottam ugyanazt a zenét a sz-gépen és a clip-en is ugyanarra a részre pörgettem és közvetlen egymás után beledugtam a hangkari közvetlen kimenetébe, ill. a sansa-ba, és meg kellett állapítanom.: Dettó ugyanúgy szól a hangkari közvetlen kimenetére kötöt füles mint a clip -en.
Szóval nem a bass boost a ludas vagy a hangkari progijai által kreált változások a zenében (mivel nincsenek), hanem a fater 25 éves Videoton erősítője keveri át a hangokat( ) mivel ha az erősítőbe dugom a fülest, akkor iszonyat mélyeket kapok és mintha valami sztereó bővítés is lenne benne, igazából nem tudom elmondani, de teljesen másképp szól az egész kóceráj. A magas jobban csilingel a mély pedig sokkal alacsonyabb frekvenciát is megmozgat a fülesen. Ég és föld. Nemtom mi van ebbe a csodába benne de gyökeresen felturbózza a hangzást.Konzekvenció: A clip teljesen tökéletesen szól, nálam az erősítő volt felelős az extra hangzásért.
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple notebookok
- Politika
- Elemlámpa, zseblámpa
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest