Aktív témák
-
Symbio
senior tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne: milyen karakter kódolási beállítást használtok, hogy az ű, ő betük rendesen jelennek meg és nem ''?'' van helyettük.
Köszi -
Bobby G.
senior tag
Sziasztok!
Nekem alapvetően egy gondom, meg egy kérdésem lenne. Gondom az, hogy a felugró képtárak méretét nem jeleníti meg rendesen. Pl. indexen, ha ráklikkelek egy képre, akkor nem olyan ablakban dobja fel, ahogy kellene.
Kérdésem pedig, hogy nincs olyan kiegészítő, ami ellenőrizné a beérkezett leveleimet? Olyan van, ami megnézi, hogy jött-e, de nekem olyan kellene, ami azt is kiírja legalább, hogy kitöl, és mi a tárgy.
Előre kis köszi! -
Sil
senior tag
válasz Bobby G. #4952 üzenetére
1. Ha az a gondod, hogy túl kicsi a popup, próbáld meg a következőt: tedd át a böngésző ablakát nem-teljesméretűre, és húzd szét a képernyő széléig. Utána visszarakhatod teljes méretűre. Ha ez nem segít, van az about:config-ban egy dom.disable_window_open_feature.resizable nevű kulcs, ha ezt true-ra állítod, mindig át tudod majd méretezni az ablakokat.
2. Bár erre most nem tudok választ, azért pontosíthatnád, milyen postafiókról szeretnél értesítést (pl Gmail, egyéb webmail, POP3), és konkrétan Firefox vagy Thunderbird kiterjesztést keresel-e (bár ez Firefox topic, de előfordul)? -
Bobby G.
senior tag
Az első válaszodban az első tipp működik! Köszi!
A másodikra a válaszom: Főként POP3 postafiókokat szeretnék, de van Gmail-is. (Az annyira nem fontos.) Firefox-ra gondolok, Thunderbird nem mertem még eddig használni, mert az OE már elég szépen be van állítgatva az ízléseim szerint. Persze, ha azt ajánljátok, hogy cseréljek.. -
twollah
nagyúr
FireVuk
[link] -
dove
csendes tag
sziasztok
volt a configban egy beallitas, hogy azt bebillentve az uj ablakok egy uj tabban nyiltak meg es nem uj ablakban. meg tudna mondani valaki h melyik volt ez?
koszi -
ssolitude
őstag
Lehet valahogy a Firefox beállításait(jelszavak,kedvencek, kiterjesztések,beállítások,stb) importálni, hogy visszaállítható legyen egy új telepítés után? Illetve mely fájlokat kell kimásolni? 2.0
''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash
-
Dumb
senior tag
Feltettem a 2.0-át XP-re, simán rá az 1.valamire, lefagyott az első indításnál (''tájékoztassa a hibáról ablak''), aztán leszedtem, feltettem újra, most meg nem indul el. Nem csinál semmit. Mi történt?
"Aki háborúzik, az a legnagyobb barom!"
-
phanfantom
senior tag
Nekem sem megy sajnos a freemail, de itt azt olvastam, hogy pl. ez lehet a megoldás rá: Gyorsítótár (Cache) ürítése
Olyan segítséget kérnék, hogy hol is kell ezt elvégezni? Sajnos nem vagyok egy nagy pc guru és nem tudom miről van szó.
Előre is köszi!
Másik:
képzeljétek, a ph-ba se tudok belépni....azt írja, hogy sikeres belépés és továbbít, de aztán mégse jön össze, írhatom űjra be az azonosítómat, de hiába... -
Ramius
őstag
válasz phanfantom #4966 üzenetére
Eszközök, beállítások, adatvédelem fül
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Ramius
őstag
válasz phanfantom #4968 üzenetére
Sütik megtekintésére nyomj, aztán az összes süti törlésére
szerk.: vagypedig a Haladó fül, gyorsítótár, törlés most gomb.
[Szerkesztve]gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Ramius
őstag
válasz phanfantom #4970 üzenetére
a sütik tárolják a ph beállításaidat is, ne tiltsd le őket
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
canniball
nagyúr
Az viszont megoldható, hogy minden süti letiltásra kerül, kivéve amik kellenek (Kivételek).
Mod.: bár jobban belegondolva ez nem oldja meg a problémát...
[Szerkesztve]https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Calibos
addikt
Tudja valaki hogy Firefox miért tölti be lassan a képeket? idegesítő
-
Sil
senior tag
Kiterjesztésajánló:
A jó öreg Resizable Textarea kiterjesztésnek van egy továbbfejlesztése, Resizable Form Fields [link] néven. Ezzel többféle mezőt is át lehet méretezni, nemcsak a sima szövegdobozokat. Jól jöhet, ha egy fórumon sokat akarsz írni és kicsi a hozzászólásoknak szánt rész. -
racerx
őstag
Nem tudja vki, hogy mért akadhat össze az időkép kiterjesztés az image zoom-mal??Mert ha fenn fan az IZ, akkor nem megy az udőkép.?
-
törölt tag
sziasztok,
2.0-as verziot hasznalom, a kerdes:
hogyan lehet torolni az elmentett jelszavakat?
vagy hogy lehet default modba allitani, hogy ujra kerdezzen ra, hogy elmenti-e? -
Chili7
őstag
Miért van a firefox ablak alján 3-4 cm-s csíkban pirossal, hogy:
''< ! DOCTYPE overlay SYSTEM ''chrome: //ffmenubuttons/locale/ffmenubuttons.dtd''>''?
És mit csináljak, hogy ne legyen ott?
Köszi -
törölt tag
meg egy kerdes: office dokumentumokat hogy tudom megnyitni?
ha megnyitasra valasztok egy dc file-t, akkor hibauzenetet kapok a firefoxtol. -
Blurred
csendes tag
Hi!
Nekem az a bajom vele, hogy Flash plugin telepítése után, ahányszor probál valamilyen Flash reklámot tartalmazó oldalt megnyitni, eccerűen bezár/kilép a FF 2.0
(Linux-os verzió...Win-ban nem csinál ilyet)-NoGood-
-
phanfantom
senior tag
Azt be lehet állítani, hogy ne csak a jelszót, hanem a nick-et is megjegyezze? Így amikor a kurzor megjelenik, már fel is kínálja a lehetőséget és nem kell bepötyögnöm a nevemet.
-
tökfey
tag
válasz phanfantom #4991 üzenetére
Eszközök/Beállítások/Adatvédelem/Mentett űrlapok oda tégy 1 pipát.
Ezt most mondtam, vagy csak gondoltam?
-
MODERÁTOR
A topik ''betelt'', folytassátok itt: [link].
Ezt zártam.
Köszönöm.Xiaomi 13T
Aktív témák
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest