-
IT café
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
hroberto
veterán
válasz #31733248 #112063 üzenetére
Az biztos, hogy nem fogok sem fázni, sem belerohadni, mert eszemben sincs 10 fok környékén motorra ülni!
Akinek erre van ingerenciája, az menjen, én inkább megyek autóval.
De úgy tűnik sokan gondolják úgy mint én, mert ma mentem vagy 100 kilométert kocsival, és egy motorossal sem találkoztam.Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
Topiccsendőr
addikt
Most elmondod nekem, hogyan kell motorozni? :D
En nem akarom a motoromban a draga olajat, a draga fekpofakat, a draga tarcsaimat es amugy a draga idomet arra pazarolni, hogy kimenjek motorozni, ha eppen az abbol all, amit leirtal. Az nekem nem elmeny. Ezt kene megertened.
Tudom, hogy lehet igy is menni, de kerlek ne mondd nekem, hogy igy is elvezetes. NEKEM NEM AZ. Ki ne talald, hogy en vagyok forditva bekotve, mert amugy te elvezed ezt, meg lattal embereket akik mennek rajtad kivul. Most ettol en tovabbra sem fogom beinditani a motoromat, eleve nem ertem a vitaalapot. neked ez a motorozas, masnak nem az.Explosión de dos tiempos
-
zgospel
őstag
Na igen, nekem például a Pilis egyáltalán nem élvezet motorral. Gyenge útminőség, rengeteg turista, kavics és sárfoltok. Ha valami lélegzetelállító hely lenne még érteném is, de inkább csak Budapest közelsége miatt ennyire népszerű.
Biciklizni meg kirándulni tökéletes, élménymotorozáshoz viszont nagyon a nívó alatt van.https://www.flickr.com/photos/zpapa/
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest