Új hozzászólás Aktív témák

  • Geresics

    addikt

    Hmm... most találtam csak ezt a topikot. Asszem ide is beköltözöm! :DDD

    Amúgy egy 2006-os Aprilia Pegaso TRAIL boldog tulajdonosa vagyok. Ez már nem a Rotax blokkos (mint pl. a BMW F650GS), hanem az M/C Minarelli 660 (XT) blokk van benne (ugyan az, mint a Yamaha XT 660-ban)!

    A motort tavaly ősszel vettem egy kollégámtól, aki itthon vette kereskedésben 0km-el, így a teljes előéletét (mind a 9900km-t) ismerem - ezért is vettem ezt a paripát.
    Igazából a motor teljesen széria, és minden extrától mentes volt, úgyhogy én csináltattam rá ezt-azt (pl. bukócső elől, 3mm-es Mg-Al ötvözet haspáncél, bukócsőnek használt oldalsó táskatartó, hátsó doboz+tartó, középsztender, oldalsztender-szélesítés - hogy ne sűllyedjen el, stb). Képeket a "vasalásról" tettem fel párat, érdemes megnézni, szerintem NAGYON jól sikerült a műtét! :K

    Mivel nagyon bejött egy amerikai srác (EveRide) motovlogja, így úgy döntöttem én is belevágok egy ilyenbe, csak épp én nem ebből fogok megélni, hanem hobbiként tekintek erre. Akit érdekel, látogasson el nyugodtan a YouTube csatornámra, vagy a facebook oldalamra! Sajnos a honlapom még erősen fejlesztés alatt áll, így azt csak fentartásokkal merem bárkinek ajánlani! :DDD

    Videó még nincs sok fent (konkrétan kettő! :DDD), de ez idővel bővülni fog (a második videóban azt is elárulom, hogy miért csak ennyi készült idáig el).

    Huhh... ahhoz képest, hogy csak köszönni akartam, szép kis szóf@sásom lett megint, sorry! :DDD

    Széles utat, gumifákat mindenkinek!

    Üdv,
    Geresics

    *MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

Új hozzászólás Aktív témák