Hirdetés

Keresés
 • HEro

  tag

  Sziasztok!

  Én 2 hét múlva megyek szintén Horvátország engem is pontosan ez érdekelne :)

  :)

 • club1

  PH! kedvence

  Akkor fussunk neki még egyszer, látom nem volt érthető a válaszom:
  Első körben vegyél itthon egy független 3G modemet (5-8 ezer Ft). Így aztán nem vagy szolgáltatóhoz kötve. Aztán amikor mész le, útközben kinézel egy T-Centart vagy egy VIP-s boltot, és veszel 20 kunáért a modemedbe egy sim kártyát, amin alapból lesz legalább 500 MB forgalmazhatóság. Ha további részletek érdekelnek, kérdezz.
  Magyarországról bármelyik szolgáltató kártyáját viszed, 20-30 MB forgalommal garantáltan el fogod érni a fenti megoldás teljes bekerülési költségét (modemestül). A Telenor sim kártyájával ui. a net Horvátországban minimum 590 Ft/MB. A Vodafone simjével napi 1390 Ft-ért 10 MB-ot forgalmazhattok, ha ezt túllépitek annak ára 600 Ft/MB. Vagy előfizettek évi 17 ezerért (mivel egy éves hűséget alá kell rá írni) a napi 50 MB forgalmat biztosító MobilWeb Külföldön Opcióra. A T-Mobile Domino simjeivel 1440 és 3910 Ft között van 1 MB forgalom díja Horvátországban.
  Ha tehát meg tudjátok állni, hogy napi 10 MB alatt maradtok, akkor napi 1390 Ft-ért a Vodafone kártyáját vihetitek magatokkal. Ha nem, akkor mindenképpen célszerű kint venni sim kártyát és azt használni (modemmel együtt szinte minden újságosnál kaphatóak 200 HRK-ért). A két ajánlott szolgáltató/szolgáltatás kint: http://www.vipnet.hr/vipme-internet és http://www.visitingcroatia.info/internet_tarrifs.asp.
  És végül van egy magyar lehúzó csapat is, akik semmi mást nem csinálnak, mint hogy az előbb említett 200 HRK (max. 8000 Ft)-ba kerülő csomagot itthon akciósan 10000 Ft-ért adják, de a végén a modemet visszakérik (azért letéti díjat kérnek a 10000 Ft felett):
  Az ő weblapjukat most nem találom, ha kéritek, rákeresek...