Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    Sziasztok!
    Régebben kérdezgettem már itt, de akkor a fix net mellé tettétek le a voksotokat, de hátha van mit aktualizálni a kérdésen.

    Költözöm hamarosan (kb 1 hónap, már itt is meg ott is vagyok) egy olyan Balaton melletti városba, ahol az oszlopokon fent van már a telekom optika, de a bekötés még nem kezdődött el, elvileg ez év második félévében tervezik, a telekom oldalán már megtalálható a teljes rezes rendszer megszüntetés tervezete októberi határidővel, és GPON rendszerre áttérés, szóval van remény, de addig baj van.
    Jelenleg csak 4-6Mbit-es rezes telekom adsl lenne 1 év hűséggel, vagy 80Mbit-es mikrós net havi 11-ért, de most kiderült, vagy lepakolok 63 ezret belépésre, és akkor felmondom amikor akarom, vagy ez is 1 éves hűséges, holott nekem 4-5 hónapra kell max, de az egy év szinte kizárt, és nem fizetnék havi plusz 11 ezret, ha már megvan a telekom optika.
    Ezek alapján ismét a 4G-s mobilnetes net lett előtérbe helyezve, arra a pár hónapra tökéletes, utána beraknám ezt a kártyát az egyik autóm androidos fejegységébe.
    Ilyen okokból megint a 4g router+ korlátlan adatos kártya felé terelődött a gondolat, segítsetek már annyit, hogy telenoros flottás korlátlan net valóban korlátlan? 1TB fölött is megy? Ha lassít, milyen sebességre lassít? Itthonról dolgozunk, böngészők futnak, de azért napi 15-16 órában havi 25 napban csak elcsorog pár bit így is, szóval szerintem napi 10-15GB-tal merek számolni, 1TB-os szerintem nem érem el, de a 100GB tuti kevés. Már a 20-30 mbit sebesség is elég, a publikus ip se muszáj, megoldom azok nélkül is.
    Ezeket találtam: [link] [link] biztosan tudtok jobbat- korrektebbet. Ha lebeszéltek, az se baj, csak ne utána derüljön ki valami fontos.

    Köszönöm előre is.

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák