Új hozzászólás Aktív témák

  • Studiossrác

    aktív tag

    válasz ttxxeu #18988 üzenetére

    KTU leírása több sebből vérzik. Le van írva a netegyesület oldalán is, hogy "ha ezek a feltételek nem teljesülnek, akkor ki kell léptetni az előfizetőt ebből a tarifából". Szó sincs arról, hogy publikus csomagba kerülne át az illető. Ettől függetlenül elhiszem, hogy KTU ezt a tájékoztatást kapta (erre nemsokára kitérek, hogy miért).

    Azt ugyanakkor nem értem, hogy miért ennyire szánalmasak az emberek. Sokak hsz-éből érződik, hogy csak azért mert neki más és más csomagja van, azért akinek nem az van, annak szar a csomagja. Ugyanez pl az apple vs droid vita xbox vs ps vita stb-stb. Nevetséges, és szerintem méltatlan dolog ez :) .

    Én többször beszéltem a flottakezelővel, aki többször elmondta azt, hogy nincs ilyen megkötés amiről KTU beszél. Ahogy elnézem mások is ugyanezt a tájékoztatást kapták....

    Amiért el tudom hinni, hogy ezt a tájékoztatást kapta KTU, az a flottánál lévő iszonyatos fejetlenség, vagy a bizalmatlanságom ami például abból adódik, hogy nem kaptunk még számlát... Amíg például a számlakérdés nem tisztázódik, addig senkinek nem ajánlom a flottába való belépést...

    Ugyanakkor az, hogy egyesek ebből is kinek a nagyobb a farka kérdést tudnak csinálni, az számomra megmosolyogtató. Élvezzétek csak, ha becsődöl a dolog, vagy bármi problémánk lesz (mondjuk nekem pl túl nagy problémám nem lehet, egész egyszerűen nézek egy másik flottát).

Új hozzászólás Aktív témák