Új hozzászólás Aktív témák

  • #10691584

    törölt tag

    Sziasztok! Bevallom, az átlag alatti szintnél nem értek jobban az MKV-khoz, ennek megfelelően belefutottam egy olyan problémába, ami számomra rendkívül bosszantó és eddig rengeteg időmet rabolta el, valamint önerőből megoldást sem találtam rá.

    A szóbanforgó probléma annyiból áll, hogy miután újrakevertem egy halen koncert hanganyagát és beillesztettem a videóba, MKV-t adtam meg kimenetnek, hogy aztán a youtubera feltolva kellemes minőségben élvezhessék. Előtte leteszteltem a hanganyag/video "illeszkedését" több programban is és teljesen stimmeltek. Amikor azonban (9-10 óra alatt :Y) elkészült az MKV, eredményként azt kaptam, hogy a koncert kb. harmadáig stimmel a hang/kép arány, utána viszont lassan, de folyamatosan elcsúszik. Ezen kívül időnként random "kattan" (vagy inkább "kihagy") fél másodperceket a hang, ami számomra azért bosszantó, mert kb. 1 hónapig kevertem és kívülről fújom már az egészet és az eredeti hanganyagban nincs ilyen anomália, viszont az eddig elkészült MKV-k mindkét példányánál jelentkezik ez a hibajelentség (is)

    Az egészet (a hangfájl cserét, az MKV-ba rendereléssel együtt) Xilisoft Video Converter-el csináltattam, ahogy más koncert videók esetén is eddig, azonban azoknak semmi hasonló "bajuk" nem lett, tehát se kattanás, se csúszás.

    Ha esetleg valamelyikőtök találkozott már hasonlóval, tud megoldást a problémára és van rá affinitása, hogy szánjon rá időt, legyen szíves írja meg mit tehetnék annak érdekében, hogy végre elkészüljön ez a jókis koncert és végre feltölthessem :)

    Előreis köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák