- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz racskobalazs #7203 üzenetére
Igen, ha a gyári visszaállítás sem segít, akkor szerviz.
Hogy mi baja lehet, passzolom. A galéria probléma lehet akár egy/több hibás fájl miatt.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz WhiteWalker #7240 üzenetére
Hosszan nyomsz az app képén az alkalmazásváltóban, majd katt. a lakat ikonra.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz luciferc #7244 üzenetére
A MIUI optimalizációról nem írtam részletesen, hogy pont a memóriakezelésbe is belenyúl, tehát hiába állítod be a háttérben futást, ha az kikapcsolásra került, akkor nem feltétlen fog aszerint működni a telefon.
Szóval kapcsold vissza a MIUI optimalizációt a feljesztői menüben, majd utána teszteld. Szerintem jó lesz.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
"What is Freeform window in Android?
Freeform allows users to dynamically resize the activity panes and have more than two apps visible on their screen. Picture-in-picture (PIP) allows Android devices to play video content in a small window while the user interacts with other apps."
Tehát kb. átmérezheted az ablakokat több mint két appot helyezhetsz el a kijelzőn. Kép a képben módon nézhetsz videót, míg más appban vagy, ilyesmik.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz bizmark6 #7273 üzenetére
Gondolom, mert nem "kérted", hátrébb sorolt.
Pár nap, és feldobja, de ha "türelmetlen vagy", letöltheted pl. innen: V14.0.2.0.TKLEUXM és V14.0.2.0.TKLMIXMXiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Tompika777 #7276 üzenetére
Bocs, nem megy az értő olvasás.
Igazad van.
Az időjárás szolgáltatója nem módosítható.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
"lezárt kijelzőn, ne lehessen lehúzni az értesítési "redőnyt" ?"
Beállítások - Értesítések és Irányítóközpont - A képernyőzáron látható elemek lefelé csúsztatás után - Értesítési felület
A záróképernyőn lévő ikonok tudtommal nem cserélhetők. Max. ha lecseréled a záróképernyőt a Témák appban.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz zeon.hu #7322 üzenetére
Hm. Akkor ez érdekes.
Lehet, tévedtem.
Úgy rémlik, egy ideig jó volt a Vanced cast alatt is (marmint nem volt reklám), de pár hónapja már mutat reklámokat kivetítéskor. Korábban rákerestem, akkor azt találtam, hogy ezzel nincs mit tenni, mert a boxon lévő YouTube appot indítja, tehát ezért van reklám.
Előfordulhat, hogy a beíró tévedett. A többi eszközön milyen Vanced app van?Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz Walter_White #7369 üzenetére
Beállítások - További beállítások - Kisegítő lehetőségek - Fizikai fül - Művelet ideje (kisegítés időkorlátja) - Alapértelmezett.
Ha nem segít: A Beállítások - További beállítások - Kisegítő lehetőségek - Kisegítő lehetőségek menüje legyen kikapcsolva.
Ha ez sem, akkor a feljesztői menüben állíts alapra mindent, amit esetleg módosítottál.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz kopidoo #7372 üzenetére
Érdekes, hogy eddig nem tűnt fel, már a droid 12-ben is hasonlóan kellett volna kinézzen. (Bár, most hogy szóba került, a droid 13-mal mintha tényleg hangsúlyosabbá vált volna ez a színmizéria.)
A droid 12-vel jött ez a feature, ami a háttérkép színeihez igazítja a Google appok színvilágát.
Tehát másik (színvilágú) képpel tudod ezeket a színeket variálni. Kikapcsolásra tudtommal nincs mód.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Peterhappy #7396 üzenetére
Ismerős használt Garmin órát hosszabb távon MIUI-val (igaz, korábbi Androiddal), nem volt ilyen baja.
Nézd meg tuti, minden lépést beállítottál-e, nem használsz memóriaürítést, optimalizációt, nincs kikapcsolva a MIUI optimalizáció a fejlesztői menüben![ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz Peterhappy #7398 üzenetére
"Fejlesztői menüben nem találom a MIUI optimalizáció pontot"
Az nem baj. Egy ideje rejtve van a menüpont.
"A memóriaürítést sem találom."
Erre gondoltam: Beállítások - Akkumulátor - {fogaskerék} - Gyorsítótártörlés képernyőlezáráskor. Ez ne legyen bekapcsolva.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Peterhappy #7474 üzenetére
Jóvanakkó.
Én is megpróbáltam MIUI nélkül élni (Xiaomi Mi A1), de nem bírtam sokáig...
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Zsoleszhun #7486 üzenetére
Csaxólok, az FRP kikerülésével kapcsolatban az ÁSZF alapján TILOS segítséget nyújtani!
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Nem tudjátok, hova tűnt az akkustatisztikából a kijelzőidő?
Próbáltam Google barátommal keresni, de csak a Digitális Jólét appot írták, az meg nem azt mutatja, amit kellene. 🤔[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz this is life #7498 üzenetére
Eszembe jutott nekem is, de szeretem frissen tartani az appjaim, szóval ha feature, akkor nem keresem tovább.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Egyelőre a V13.0.10.0.SKUEUXM a legfrissebb.
Ezt a telefonra letöltve fel tudod telepíteni.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz aprokaroka87 #7567 üzenetére
Hát ez jó kérdés, ennyire nem vagyok otthon a technológiai részletekben. (Mintha azt olvastam volna, hogy még nem.)
Amúgy, amilyen hálózat mélyvíz témázgatás szokott menni Yettel topikban, már többször agyaltam rajta, hogy a résztvevőket elküldöm egy külön topikba.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest