Új hozzászólás Aktív témák

  • racskobalazs

    senior tag

    válasz Viktor0610 #7189 üzenetére

    Sajnos muszáj leszek resetelni, mert az app reset nem oldotta meg egyik gondot se.
    Tegnap ~5 óra asztalon ülés után már a fele akkut megette a galéria (30p képernyőidővel voltam 50% körül este 9-kor úgy, hogy 4 körül vettem le 100%-on töltőről), a kamera pedig... mondjuk úgy hogy értékelhetetlen képeket csinál. Zajos, elmosódott, szellemképes, minden amit szeretnél :D (sajnos így használhatatlan.... a 6 éves S6 jobb képeket csinált, pedig volt bőven fény).

    Ha a visszaállítás se oldja meg, akkor garis szervíz? Vagy mi baja lehet? Az elmúlt 2-3 hétben kezdte ezt előtte nem volt vele gáz nagyon. Frissítés nem jött rá, hogy az legyen a gond (pl security patch tavaly szeptember óta nincs, legutolsó rendszerfrissítés is kb szeptember körüli), én nem kezdtem el másra/máshogy használni mint eddig.
    Elmúlt hetek tapasztalataiból sajnos erősen elkezdtem gondolkodni, hogy lecserélem valamire. Pedig jó kis teló ez, csak meghülyült :))

    @zoyoxy: Majd most lekerül róla minden kép aztán remélem jó lesz :D

    [ Szerkesztve ]

    Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.

Új hozzászólás Aktív témák