Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
vepe
őstag
szia
2e-ért adod a dvd íród?
-
vepe
őstag
Ha valaki tud vagy ismer olyan személyt aki jól beszél németül, priviben küldje már el az illető elérhetőségét...folyamatos, illetve alkalmi munkát tudnék neki adni..
-
vepe
őstag
Eladó:
-Független Samsung Galaxy S
-PS3+Move szett+sok lemez (ára attól is függ mennyi lemez kell hozzá)Árat egyikre sem írok, akit érdekel privi
-
vepe
őstag
válasz szőröscica #23975 üzenetére
na megvolt a hibakód kiolvasása..."Lambda-Szonda", lenullázták, ha még egyszer előjön és ugyanaz a hiba, akkor cserélendő...a szervizes haver volt, szóval olcsón megúsztam...nullázás óta lekopogom semmi hiba visszajelzés...egyébként azt mondták ez lehet egy rossz minőségű benzintől is...
-
vepe
őstag
válasz olasz69 #23973 üzenetére
hali!
Köszi az infót neked is, de semmi ilyen jellegű dolog nem volt, csak egyszerűen kijelzett és ég folyamatosan...
Zalmannal kapcsolatban, mindenképpen huzat kell neki, hogy a bordák között legyen légmozgás..(egy 5v-ra leszabályzott venti a legjobb, ami lassan nyomja rá a levegőt)
pirosat itt tudsz: [link], be kell linkelni a nevet és a hirdetést, ahogy a többiek is csinálják...
[ Szerkesztve ]
-
vepe
őstag
válasz Sir Psycho #23962 üzenetére
Igen csak ők is normában számolnak..na majd holnap kiderül, mindenképpen megnézetem...
[ Szerkesztve ]
-
vepe
őstag
válasz bozsozso #23953 üzenetére
Köszi a válaszokat...
Ma délelőtt Pesten voltam, vissza felé Miskolcon kezdett el égni a lámpa, szóval fogalmam sincs mi a gondja, mert semmi rendellenes dolgot nem vettem észre...
Szervizeket meg ismerve csak a hiba kiolvasásért, vagy nullázásért elkérnek egy kisebb vagyont...aztán lehet csak kontaktos..ezért kérdeztem nincs-e olyan aki már találkozott ilyennel...
-
vepe
őstag
nincs valakinek 2db 195/65 15-ös nyári gumija?..
-
vepe
őstag
válasz Steelmanus #23672 üzenetére
szia
hibátlanul működik a monitorod?. érdekelne..
üdv
-
vepe
őstag
Samsung Monte eladó:
-
vepe
őstag
Eladó logitech bluetooth+töltő, akit érdekel privi...ára 3.500ft
[ Szerkesztve ]
-
vepe
őstag
max 10k-ig mobilt keresek...
-
vepe
őstag
nem tudjátok dzsungelmánia gyűjtőalbumot honnan lehetne beszerezni?miskolcon nincs..esetleg egy felesleges nincs valakinek?
-
vepe
őstag
válasz RoyalFlush #23545 üzenetére
ez a kapkodás, meg a kontár munka, persze a jutalmazás nem marad el, bezzeg a kis cégek meg kínlódnak
-
vepe
őstag
4db gyári ps3 dvd 10e-ért vihető:
-harry potter (phoenix)
-smack down vs raw
-prince of persia
-need for speed undercover (hu) -
vepe
őstag
egy olyan emberkét keresnék aki németül jól beszél/fordít...egy levelet kellene lefordítani magyarról németre..később ha úgy alakul munkát is tudnék adni (fordítás, tolmácsolás)
-
vepe
őstag
senkinek nem kell 13k-ért egy ps2-es? ...2 controller, 5 dvd, stb...
-
vepe
őstag
akciós ps2-es
-
vepe
őstag
Vegyetek ps2-es konzolt
-
vepe
őstag
válasz sly105 #22921 üzenetére
csak jó is legyen....
Eladó:
-iPod touch 1G 8GB (szép állapot, kérésre küldök fotót): 22e
-Ps2 slim: 19e, ami jár hozzá:
--1gyári controller, 1utángyártott(picitt kopott és az x-et erősebben kell nyomni), +adok hozzá alkatrésznek egy szétszedett controllert.
--memkártya
--kábel (táp, videó)
--5db gyári dvd (1-2 elég karcos, de a gép viszi)[ Szerkesztve ]
-
vepe
őstag
érdekel valakit egy slim ps2-es gép?, két karral, memkártyával, 5 gyári játékkal?..(nem chippelt)
-
vepe
őstag
Olcsón nincs valakinek eladó 40-80gb ata hdd-je?
-
vepe
őstag
válasz benvolio #22764 üzenetére
tévedhetnek ők is, mint mindenki más, de ha ott egy fotó, rendszám, sebesség, hely stb úgy is kifizettetik az autó tulajával, egy kibúvó van, ha igazolni tudod, hogy nem te vezetted és ezt elismeri a szabálysértést elkövető sofőr is...egyébként semmi esélye senkinek..
-
vepe
őstag
Nagyon szép állapotú (előlap fekete)független Sony Ericsson S500i eladó. 14.000ft-ért..tartozék: memkártya,töltő,adatkábel,füles...s500i
-
vepe
őstag
érdekel valakit egy független samsung omnia II 8gb (kijelzőjén néhány kisebb karc)?
-
vepe
őstag
Nem tudja valaki, hogy eredeti DVTK-Mezt lehet-e valahol venni?
-
vepe
őstag
Eladó:
-Sony Ericsson V630i (vodás): 5eft
-Samsung s5230 (vodás): 12eft-JVC GR-D720E v.kamera: 15eft
-
vepe
őstag
olcsó telefonok:
-Nokia 1680 (vodás): 5e
-SE V630i (vodás) 5ea kettőt érintőképernyős telóra is cserélném ráfizetéssel...
Továbbra is eladó (cserélhető)
-JVC MiniDv kamera tartozékaival, 15e
-Nokia E52 (garis, vodás, pici sérüléssel) 28e[ Szerkesztve ]
-
vepe
őstag
-
vepe
őstag
nem tudja valaki hol tudnék ma sos-be egy turbo simet venni?
-
vepe
őstag
eladó:
-nokia e52
-kamera
-pc csere notira
-ps3 játékoktovábbá:
-nokia 1680 (vodás)
-SE V630i (vodás)akit érdekel valami, dobjon egy privit árral...
-
vepe
őstag
samsung wi-fi-s érintőképernyős telefont keresek..(csak hibátlan érdekel, vodás vagy független)
-
vepe
őstag
Eladó:
Nokia E52 (voda) garanciás, dobozában 30k-ért mai napon vihető...
-
vepe
őstag
Nagyon akciósan 15e-ért vihető:
-JVC GR-D720E minidv videó-kamera tartozékaival+táska
-
vepe
őstag
Eladó:
Kamera:
-JVC GR-D720E tartozékaival+táska (akciósan 17e ft)Ps3:
-USBbreak (5e)
-Gyári ps3 játékok (kérésre küldök listát)telefon:
-Garanciás E52 (vodás), csere is érintőképernyős telefonra -
vepe
őstag
válasz PLaci58 #21908 üzenetére
drivert lekaptam, de semmi..vga nem hinném..igazából azóta csinálja amióta felraktam a gyerkőcnek a pokoli szomszédokat..
vodás usb-s modemet szerintem 2e-ért öcsémmel letudom neked beszélni (övét hirdetem), a baj csak az, hogy pesten van..szóval plusz postaköltségért szerintem mehet.ha hamarább szólsz ma voltam pesten elhoztam volna..vagy pesten átvehető..
-
vepe
őstag
nem tudja valaki, hogy egy 22" tft monitornak mi lehet a hibája ha a képernyő oldal irányból összenyomódott?, olyan lett a 16:10, mintha 4:3 kép lenne...
-
vepe
őstag
Eladó:
-2db K3520 USB mobilinternet modem (vodás). MicroSD foglalattal, így pendriveként is használható.
Akinek kell tudok hozzá adni Microsd kártyát is.
-1db T-mobilos szintén usb-s mobilinternet modem is eladó.Aki egyben viszi olcsóbb, de külön-külön is vihető.
Pesten személyese átvehető vagy előreutalással akár a posta is mehet.
ára: 3.000ft/db vagy egyben 8.000ft.-Szintén eladó:
Netbook:
-Garanciális (2,5 hónapos) fekete DELL 1012sd
-10,1" kijelző 1024x600
-1gb ram
-160gb hdd
-Intel Atom N450
-gps
-mobilinternet modem
-stb,stbKamera:
-JVC GR-D720E tartozékaival+táskaPs3:
-USBbreak
-Gyári ps3 játékok (kérésre küldök listát)Csere-bere érdekelhet (érintőképernyős telefon, notebook, házi-mozi)
-
vepe
őstag
Boldog Új Évet mindenkinek!
-
vepe
őstag
Boldog Karácsonyt mindenkinek..
-
vepe
őstag
nem tudja valaki, hogy a dell honlapjáról hogyan lehetne leszedni egy 1012-es mini netbook xp drivereit?
-
vepe
őstag
nincs valakinek egy usb-s dvd-írója eladó?
-
vepe
őstag
megtudja nekem mondani valaki, hogyha áramtalanítok egy gépet, majd vissza...az óra és a dátum miért nullázódik?...esetleg elem hiba lehet?
-
vepe
őstag
AM2-es procit keresek egy sempron, illetve 2x256mb samsung ddr2 memória beszámításával....
[ Szerkesztve ]
-
vepe
őstag
Eladó:
-Szép állapotú, hibátlanul működő JVC GR-D720E minidv kamera.(tartozékai: táska,töltő,akku) 20k
-Hibátlan garanciális nikon coolpix s610 összes tartozákával,dobozában-kivéve usb kábel-
25kcsere érdekel full-hd kamerára...
-
vepe
őstag
-
vepe
őstag
válasz WildBoarTeam #20072 üzenetére
gratula..aranyos...anno a kislányom is ilyen kis pöttöm volt...jó egészséget kívánok neki...
-
vepe
őstag
478 2,5ghz/400 celeron proci eladó..ha valakit érdekel priviben keressen, természetesen hibátlanul működik..
-
vepe
őstag
478 p4-es procit keresek...
-
vepe
őstag
válasz Steelmanus #19973 üzenetére
@digikabel.hu
ezzel próbáld
WildBoarTeam: A birnernél van kedvezményem
[ Szerkesztve ]
-
vepe
őstag
3g iphone telefont keresek...
-
vepe
őstag
256 vagy 512-es ddr1 memóriát keresek...
-
vepe
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest