- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
fogyasztáshoz.
Az utóbbi 2 nap közel 3 tankot elmotoroztam teljesen vegyesen. nem a legjobb fogyasztásra hajtottam. Volt benne kényelmes is, nyelezés is, város is, autópálya is, versenyzések is ((videó), és 2 tankolásnál is szinte ugyanolyan eredmények jöttek ki. 4,6-4,7. De simán 5 alatt. -
AndrewTdi
addikt
Budaörs, Ócsa, Bp, Gödöllő, város stb. Ez volt a project a hétvégén. Hálistennek megúsztam eső nélkül. Pont nem voltam úton akkor, amikor esett.
Versenyzőset meg a M5-M0 Gyáli lehajtójánál lévő új nullás épülő szakaszán játszottunk. Nem minősül még közútnak. -
AndrewTdi
addikt
válasz SzlobiG #23420 üzenetére
#23420) SzlobiG: Ugyanolyan Runner, 180ccm 2T. 2002 és 2003.
Az egyik fekete full gyári, a másik fekete át lett görgőzve és be lett hangolva.(#23421) Smani: 125ös szerintem tudja a 90-100-at.. A 180-as még a 110, 120-at is bírja utazni, ebből következtetem.
De Runner125 kolléga mindjárt kielégíti a tudásvágyadat#23424) Csabee.: smkpra kb 3000huf az éves biztosítás.
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
-
AndrewTdi
addikt
-
AndrewTdi
addikt
válasz runner 125 #23597 üzenetére
Én csak figyelgetek a háttérben, de így volt.
De megkockáztatom, hogy egy jól behangolt gyárival és szorongatod a 250-est. -
AndrewTdi
addikt
válasz runner 125 #23602 üzenetére
Na igen. De a másik oldala meg az, hogy a 180-as Runner után is minden más csalódás lesz.
-
AndrewTdi
addikt
válasz Criton #23650 üzenetére
Szerintem nem Rád gondoltak. A gyúrós topicról beszélnek.
Nincs Veled gond. Kicsit túlaggódod a dolgot, de ez legyen a legnagyobb hiba itt a topikban. És szerintem nem elítélendő, mivel nyilván senki sem a saját pénze ellensége illetve mindenki a legjobbat akarná a pénzéért.[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
válasz Criton #23720 üzenetére
Criton: Az a baj, hogy ha levezeted magadban az eladás dolgot, nem jársz jobban akkor sem ha megtartod.
Oké, buksz rajta elég sokat. Ha meg nem adod el, akkor csak áll. Használod a kocsit, többet eszik, városban jobb a moci. Egyre öregebb lesz, mégjobban lejjebb megy az ára.
Most talán gyorsabban el tudnád adni, mert teljesen új, nyilván előnyben részesítenék emiatt. A tanuló pénzt rendesen megfizetted, de tanultál is belőle. Bár nem a pénztárcádban turkálok, erősen elgondolkodnék, hogy inkább bukjak rajta, de utána esélyes, hogy negyed ennyi gondod nem lesz semmivel.Ha gondolod összefutunk, viszlek egy karikát, ahogy Márk is mondta.
-
AndrewTdi
addikt
válasz Criton #23726 üzenetére
Mindenhol ahol csak lehet.
Használtmotor, képesmotor, stb. Ki kell emeltetni, nyár van, szezon van! Odaírod, hogy családi okok miatt, vagy nagyobbra váltás vagy mittomén.valami jó marketing szöveget és mehet!más: elgondolkodtam nagyon, hogy a Runnert lecserélem egy Motowellre. Olyan nyugodt az életem és gyors a Runnerrel, hogy néha már unalmas. Nem tudtok egy jó vételt?
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
válasz runner 125 #23789 üzenetére
Honnan tudtad, hogy itt lakok?
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Segítséget kérnék, hátha valaki okos lesz.
A lámpakapcsolót egyel balra kattintva kigyullad a helyzetjelző lámpám és a műszeregységen a zöld visszajelző lámpa (annak rendje és módja szerint).
Tovább kattintva balra a tompított lámpát kéne kapcsolja, de nem így történik. Elalszik a műszeregységen a kis zöld lámpácskám, kialszik a helyzetjelzőm is, és a tompított fényszóróm fel sem villan.Biztosítékok jók, égő jó.
Valakinek ötlete?
szerk: ja bocs. 2002, Runner, 180
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
0 hibapontos kreszvizsga örömére elmentem ma motorzni. Ajj de jó volt. Nem volt übernapsütést, de leginkább kellemes idő és még időm is volt.
Érdi emelkedőn felfelé tartós 120-at simán vitte a kecske. Voltam Velencén, megnéztem, hogy húgymeleg a tó.
Járkáltam picit Pesten is, néha kell az autók közötti kacsázós feeling. -
AndrewTdi
addikt
válasz SzlobiG #24955 üzenetére
Nem értek hozzá, de az új szíjnak még be kell kopnia picit, nem?
Mire? há nagymotorra
(#24957) runner 125 : nem annyira van oda érte. Ráadásul 2 hónap múlva ismét megajándékoz egy babával, így az esélyét sem akarom megadni bármiféle necces szituációnak. (és ezzel nem arra gondolok, hogy 100-al cikázok a kocsik között. nagy bukkanó, rázkódás, stb)
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
válasz SzlobiG #24958 üzenetére
hogy? bátran.
Egyébként ma újabb példa volt arra, hogy robogósokat nem nagyon egrecíroztatnak akollé... illetve na... a rendőrök.
Jöttem ma hazafelé Budaörsön. Elötte szötymörgött 50 körül egy honda, és lassult. Én kielőztem balról, csőgáz. Megelőztem és utána látom, hogy azért lassít, mert kiintették az út szélén igazoltató rendőrök. Rám sem hederítettek.AK?
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
válasz SzlobiG #24961 üzenetére
Nem csak te. De már rajta vagyok, hogy kikerüljek a klubbodból!
jaja, van rendszám. meg biztosítás, meg EÜ csomag. Minden ami kell. Bár valószínű, hogy el sem jutnának idáig.szerk:
AK-m nincs. B-m van, elötte meg megcsináltam az smkp-tszerk2:
Ma észrevettem, hogy a hűtővíz tartály kupakom alól néha kiszivárog egy picit víz. Vettem rá Tutto Motoban egy új, gyárit. Mire hazaértem, pici csepp ezalól is jött ki.[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
válasz runner 125 #24963 üzenetére
Aggyá a kecskének egy variót, akkor utól sem fognak érni, annyira elmész majd. Meg vegyél fel egy "fuck you all" pólót ilyen esetekre.
szerk: a tágulós kérdés jó. A tartály lényegesen nagyobb mint amennyit írnak a max vízhez. Ráadásul nem is maxon van, hanem kb középen. A kupaknál szivárog a víz. Ott milyen tömítés lehet? maga a kupak tömít, nem?
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
Szaisztok!
Tegnap este autós találkozóra menet láttam egy gyönyörű szép 650es Burgmant. Azonnal beleszerettem.
MUSTHAVE -
AndrewTdi
addikt
más. nagyon gondolkodom, hogy átfujatom a runnert. Asszony kocsija most lett kész és baromira jól sikerült kiválasztania színt. És mennyire gizda lenne mellé állítani egy ugyanolyan színű mocit.
-
AndrewTdi
addikt
Ez hova figyelt?
-
AndrewTdi
addikt
válasz Tothgera30 #25158 üzenetére
Szívesen ráülnék én is egy T-Maxra. De sajnos az újabb jobban tetszik, az meg elég horror.
-
AndrewTdi
addikt
válasz Tothgera30 #25161 üzenetére
2 milláér akad a sebességmérő? sz@r...
-
AndrewTdi
addikt
270 simán.
Az Runneremet 310-re hirdette asszem.
Elhoztam 270-ért.Valami jó dumát ki kell találni azt kész. Én egyátalán nem voltam pofátlan. meg sem kérdeztem mi a vége.
mondtam neki, hogy szerintem felesleges lenne időt pazarolni az alkudozós adok-kapok-ra.
Azt mondanám 250- te azt, hogy 300. Erre én hogy 260, de azt, hogy 290. Mondom egyezünk meg a 270-ben és legyünk is túl rajta.
Az ember köpni nyelni nem tudott. Kicsit meg is sürgettem, hogy odatoltam a kezem az orra elé, hogy na csapj bele és haladjunk. 3 msp hatásszünet, majd belecsapott. -
AndrewTdi
addikt
válasz SirKero #25172 üzenetére
Milyen kis szívószál az a kipufogócső
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest