- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem menekül a Facebook-függőségi per elől a Meta
- Proxmox VE
- Milyen switch-et vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Synology NAS
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Windows 11
- Facebook és Messenger
-
IT café
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PongiÁki
csendes tag
A Lanos gépen megy frankón a net, de mikor laptoppal böngészni akarom a wlan hálózatot, akkor nem talál semmit. A DD-wrt beállításai között olyat találtam, hogy az Rx Tx funkciónál meg lehet adni hogy melyik antenna melyik legyen. Most autora van rakva. Az Rx meg a Tx valójában mit jelent amúgy?
-
töky12
csendes tag
-
KILLSCLAPS
csendes tag
Szia !
Nekem is 2 db routerem van az első AP a másik client az APn kábelen 1 gép van a clienten meg két gép .Megy a net csak az AP re kötött gépet nem érem el ping megy kaptam egy leírást de az AP nincs benne.tűzfalakat kikapcsoltam.Azt írtad nálad mindengyik gép lát mindent,ezt szeretném én is .De úgynézki meghaladja a képességeimet -
KILLSCLAPS
csendes tag
Szia !
Köszi de probálta egy nálam magasabb szinten álló barátom de nem ment az a client bridge Ő is azt mondta ,hogy egy ismerösének elszált két clientse és vett egy linksyst valami dreamboxhoz és azota megy neki tökéletesen .A router 54 gl es dd-wrt 23.sp2 generic vagy valami ilyesmi van rajta . Eltudnád nekem küldeni a clients bridge ip beállitásait . köszi a segitséget egyszer csak összehozom valahogy
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest