Új hozzászólás Aktív témák

  • fuze

    őstag

    válasz bbmt #26982 üzenetére

    Én alapvetően úgy gondolkodom, hogy "nincs pénzem arra, hogy szart vegyek". Persze ehhez képest Ender 3 V2-m van... :D Igényes vagyok a szép nyomatokra de mégis igyekszem helyén kezelni a 3D nyomtatást. Eldönteni azt, hogy nekem valójában mire kell?

    Én sokszor éreztem, hogy de jó lenne egy ilyen vagy olyan tárgy vagy egyedileg megoldani valamit a háztartásban, de emellett szívesen készítenék minőségibb cuccokkat amiket utólag megmunkálnék vagy meglévő dolgokkal kombinálok. Ezért kellett a nyomtató!

    Leginkább saját célra van, nem készítek megrendelésre dolgokat és nem űzöm professzionális szinten ezt az egészet. Grafikus vagyok, UI designer és emellett 3D grafikával is foglalkozom. Szóval ez megmarad hobbinak... :)

    Részben olyan a szerepe mint egy fekete--fehér lézernyomtató. Kell valami és kidobja a gép. Erre a tevékenységre nem költenék Prusa szinten, illetve ha időnként valami komolyabbra vágyok akkor bele tudom tenni azt a plusz energiát, hogy tényleg szép legyen az eredmény. Mindezt majdnem gyári Enderrel.

    Szóval tedd fel előbb a kérdést, hogy mire kell neked?

    [ Szerkesztve ]

    adms.hu | UI Designer

Új hozzászólás Aktív témák