-
IT café
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz GrooveHero #44440 üzenetére
A konfighoz:
- alaplap tökéletes
- i3 nagyon nem éri meg az árát. Vagy g3220 vagy i5.
- memóriából lehetőleg 1600MHz@CL9-est
- Toshhiba vinyókat nem szoktuk ajánlani. Inkább WD EZEX
- SSD jó
- van értelme ma már DVD írónak?
- ha játékra veszed a gépet, akkor a wireless cuccok nem jók, de egyébként is csak a macera van velük...
- ezt inkább nem is kommentálom... Na de mégis Ház az nulla, hajlik össze-vissza, kábelmenedzsment nincs, szellőzést el kell felejteni... A legolcsóbb táp pedig FSP 350 APN és GIGABYTE C420A-C2 (utóbbit sajnos már nem forgalmazzák )[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz GrooveHero #44445 üzenetére
750 Ti 2GB van hozzá legközelebb, de az drágább...
-
addikt
válasz Speed® #45506 üzenetére
A napokban 91k-ért volt új R9 290 WF3 a boltokban (sajnos már elfogyott). Tehát elmondhatjuk, hogy az R9 290 átlagosan olcsóbb. A CUDA pedig nem releváns a kérdezőnek, mert full HD játékra használná. Az általad linkelt tesztben is erősebb az R9 290 (igaz csak 1%-kal), szóval én nem érzem itt indokoltnak az átlagos 10-15k-s felárat a zöldek részéről.
-
addikt
válasz Archanon #47031 üzenetére
GTX 770-ből csak 4GB-osat szabad venni, de az meg árban majdnem a GTX 780 kategóriája. Sajnos az a helyzet most a piacon, hogy a felső-közép és felsőkategóriában rosszak az NV kártyák ár/érték arányban.
Nekem GTX 760-am van, annó 58k-ért vettem használtam, mert 670-et már nem nagyon találtam megfelelő mennyiségű garival. Most örülnöm kellene, ha 50k-ért elvinnék... de ha el is adnám, nem tudnék NV oldalról mire váltani, tehát egyelőre napolom a témát.
-
addikt
válasz Bjørgersson #47376 üzenetére
-
addikt
válasz sylvia_1988 #47603 üzenetére
Tudom, semmi közöm hozzá, de jól meggondoltad ezt az áruhitelt? Szórakoztató eszközt venni hitelből elég nagy butaság, főleg akkor, ha pénzügyi gondjaid vannak.
-
addikt
Én személyesen is találkoztam Szilviával, mivel hogy én vettem meg a néhai GTX 760-át. Mellesleg nálam pont egy Raider 550 adja neki a szuflát.
De off vége, mert a végen még elkapják a tökünket a modik
-
addikt
-
-
addikt
válasz napsterke91 #54506 üzenetére
13-15%-kal gyorsabb a Ti. 39k 18%-kal több a 33k-nál. Döntsd el Te.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Manli GeForce RTX 3080
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest