- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby021
csendes tag
-
R3nts
senior tag
válasz AAntii #32596 üzenetére
Köszönöm a segítséget!Lehet,sokan vitába szállnának velem,sőt valószinűleg talán igazuk is lenne....de én valamiért mindig nVidia felé voksoltam....szerintem most is a GTX650Ti 1GB-osa mellett fogok dönteni...tulajdonképpen csak az aktív 3D-s tévém felé küldött 1.4-es HDMI kimenete a lényeg nekem,a régi kártyámmal (XFX GT240 1.3a HDMI-je )szemben.....na persze nem árt, ha 1-2 játéknál azért előnyt jelent a régi VGA-val szemben.....És akkor tuti elég neki a CoolerMaster 520M táp, P5QLPro alaplap ,egy Core2Dou E7600, és 2X2GB DDR2 RAM....Nem tudtam kiküldeni a VGA-ról 1.4 highspeed HDMI-vel 3D aktív TV-hez jelet a 3D BD25/50-ek nézéséhez, elsősorban ezért szorulok a videokari cseréjére....köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
ASROCK B450PRO4,CorsairVengeance 3200MHz LPX2X8GB,RYZEN5 2600,WD S500G1B0C NVMe SSD+AXAGON CLR-M2,SapphireRadeon RX570/4GB Nitro+OC,FSP Hexa85+450W,ZalmanZ1NeoBlack,Alpenföhn BN BlackRGB,W10Pro/x64, Xiaomi Redmi Note 9Pro 6/128
-
gyuszaa
őstag
válasz AAntii #33127 üzenetére
Jelenleg már igen, hónapokkal ezelőtt elég meredek árkülönbségek voltak finoman fogalmazva ár/teljesítmény arányban, és ez köszönhető az amd-nek, azt mindenki látja.
Amíg fent áll a piaci verseny, addig mi csak jól járunk.
(#33129) Buci21
Egyaránt limitáló tényező a DirectX, azért csak más egy különböző api-ról beszélni, szerintem jó útvonalon járunk, az idő meg majd eldönti mennyire lesz nyerő tendencia a fejlesztők körében is.
[ Szerkesztve ]
-
-
akoska07
nagyúr
válasz AAntii #33356 üzenetére
Az meg ott mitől lett 117°C ?
Hát lehet ebből 760-as lesz (akár még sli is).
Egy árban van a 760 és a 7970 Matrix.#33358 AAntii : 2Gb a felbontások miatt kell,hamar el fogy fullhd-ban az 1Gb.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
ST05
őstag
válasz AAntii #33356 üzenetére
7970 matrix-nál erősebbet nem fogsz találni 240 fontért ..
760-ak sem tul olcsók arrafele ahogy nézem ( illetve a HUF-GBP arány szar most de mind1 )
de 670 est se nagyon látok rendeset ennyiért
csak overclockers jöhet szóba?AAntii: amikor a bf3 kilép az 1Gbbol már 1440x900 mediumnál, ( high: 1,5Gb)
én nem vennék manapság ujonnan 1 gigás kártyát, és az ujabb játékok
méginkább zabálják, és támaszkodni fognak a Vramra..
igaz felbontás nem került szóba, feltételeztem fullHD lesz ott..
esetleg 1366x768 ig mernék 1 gigást venni mostmár[ Szerkesztve ]
-
akoska07
nagyúr
válasz AAntii #33399 üzenetére
Az az én ötletem volt. Egyébként jól mutatna a Z87-GD65 Gaming lapomban.
És ideiglenesre az is elég. (akár még physx-nek is megmaradhatna majd)Viszont gondolnom kellene az eladásra is.
Asszem a Matrix-ot jól tudnám eladni.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
pcguru23
aktív tag
válasz AAntii #33490 üzenetére
Nem nekünk kéne indokolni és kérdezősködni szerintem hogy mennyi a keret,milyen a táp milyen konfig mellé lessz...stb...hanem eleve a kérdezőnek kéne ezt leirni nem csak azt hogy milyen vgat ajánlatok....ennyi erővel azt is mondthatnám vegyél egy gtx titant...mert csak azt kérdezik milyen vgat....de a költség vetést és hogy milyen konfig mellé lessz nem nagyon említik
Körülbelül úgy kéne feltenni a kérdést ahogy Monya78 is tette most.
7950 mellé szóljon a többihez képest amúgy a 3GB memória...amúgy ha nvidia kell az illetőnek és kell a Cuda is és új szériát akar akkor 760.
Maxell014: 6950 a 2GB miatt de 6950 árban már van jobb választás is....[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
válasz AAntii #33496 üzenetére
Nem azért de tényleg a kérdezőnek kellene leírni a konfigot és az árat és stb, mert elmegy 10 hsz mire kiderítünk mindent, és igaz el lehetne magyarázni hogy mit miért vegyél vagy ne vegyél, de mivel kb minden 3. kérdés vagy az hogy 30k körül mien kártyát, vagy hogy 100k ig milyen kártyát, ezért ha vissza olvasna mindenki akkor el vannak magyarázva hogy melyik kártyát miért, de minden válaszban nem fogjuk kielemezni mert hülyeség
Xbox One: bandymnc
-
sakal83
addikt
válasz AAntii #33527 üzenetére
Te tényként közlöd a kiváló ár érték arányt, miközben nincs neki a 760 és 7950-hez képest.
Egy tuningolt 7870-et ajánlgatsz 54k környékén, amelyért használ 7950-ek vannak garival, amely eggyel nagyobb kategória
Hogy miben jobb:
- tuning
- memória mennyiség 3gb
- memóriavezérlő 384 bit
- a 270x-nek még be nem állt az áraDe látom nem bírod, ha nem egyezik valakinek a véleménye a tieddel. Ráadásul nem neked írtam a választ, és eléggé a szívedre vetted, hogy nem a 270x lett ajánlva a 760-al és 7950-el szemben...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz AAntii #33578 üzenetére
és ez a kártya neki ? ez az MSI is jó féle
4GB memória van rajta ! nem tudom kell-e pluszba de jó ha van ..[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz AAntii #33582 üzenetére
meg a BF4 is hez kell ! kell a memória
-
bluyoo
nagyúr
válasz AAntii #33644 üzenetére
Egyre sunyibb az AMD is!
Hát én átverve érezném magam ha így hirtelen bevállaltam volna egye belőle és kiderül hogy csak egy "töltelék" VGA a "valódi" R9 280X előtt (és ezt egy R2.0 jelölés sem feledtetné). Még ha teljesítményben nem veszítenék semmit sem. Bár nehéz elhinni hogy pont ugyan olyan teljesítménnyel rendelkezik majd mint a most kapható példányok.
Meg egyáltalán csak annyiban különböznek hogy többet fogyasztanak és jobban melegednek? Most komolyan , sokan közülünk súlyos ezreseket áldozunk pont ennek a két negatív tulajdonság kiküszöbölésére! Bár a különbség mértékre nem tértek ki ...(#33645) kidboy_46
Még jól is jössz ki igy hogy nem most vásárolod a VGA-t. Legalább addig letisztul a dolog .....Bazinga!
-
pcguru23
aktív tag
-
pcguru23
aktív tag
válasz AAntii #33688 üzenetére
Egy kutya hidd el irhatnak akármit...a 2GB-os verzió hütést is agyonfényezték hogy rev1hez képest halk és hűvös...else tudom képzelni milyen lehetett a rev1es verzió ha a rev2-es ilyen volt.Szar az egész hűtés úgy ahogy van....ref kari hőfokokat produkált....ez a 4gb-os verzió se lehet különb.Maga a hűtés és az alu borda és úgyan az!Adtak neki valami plussz nevet hogy a "hülyéknek" el tudják adni.
Bár ennél langyosabb volt és halkabb!!!!
DURVA[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz AAntii #33783 üzenetére
Még véletlen sem az általad linkelt 660se,ne hogy vlkit itt a fórumon megtévesszünk ilyen hülyeséggel,EZ egy teljeskörü GTX 660 kártya. Magyar oldalon valószínű,hogy elirták,mert az óra jelek is egyeznek a valós 660-al,semmivel sem jobb az 5k-al drágább Asus 660,max. mínusz 2 fokkal.
(#33793) KAMELOT Biztosra akar menni egy okos ember,akkor újonnan vesz kártyát,mostani felhasználóknak rögeszméjük a tuning,van aki szereti kibontani a kártyát legelőször.
[ Szerkesztve ]
-
DokiBaxxi
őstag
válasz AAntii #33826 üzenetére
Főleg COD-ozok, oda meg nvidia kell Többi játékban nem multizok, tehát nem fontos, csak hogy ne essen az FPS 30 alá, szóval elég a GTX 660
(#33831) mima1017
Én átlag 150-nel megelégszek, de nem full grafon, hanem low-mediumon. Multi közben nem a grafot fogom nézegetni ... És mint mondtam, ebben az egy játékban számít az FPS, és gondolom elég lenne a GTX 660, ehhez az FPS számhoz(150)[ Szerkesztve ]
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
TechN7ne
nagyúr
válasz AAntii #33928 üzenetére
Igen,aránylag olcsón jutnék hozzá,40-41k környékén odaadná,picit drágábban már értelemszerűen GTX660-at kapnék.
(#33927) Sondi1986 Azért írtam,hogy 1x 6pin,mert a dupla ventis változatára (aminek a legjobban örülnék,csak sajnos nála nincs,és a boltban 50K), 2x 6pin szükséges... [link]
Szerk.: Max. 1600x1200 felbontásban játszok,lehetséges,hogy elég lenne egy 1GB-os 7850 vagy egy 7790 is?
Elvárásom,hogy aránylag mindent max.ra tudjak tenni felbontáson belül,4X-es élsimítás elegendő,de ha vészes néhol elég a 2x-es is.[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
válasz AAntii #33932 üzenetére
Úgy tudom az NVIDIA kártyák nem tuningolhatók valami jól, konkrétan a 650TI Boost-ra és a 660-ra gondolok.
Tesztekben a 7850 860MHz-en megy, ami nagyon alacsony és szinte mindegyik kártya viszi az 1050-et, de sok 1200-on is képes stabilan működni. Ez sem utolsó szempont így már megéri azt a plusz pénzt az XFX 7850 szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest