- Milyen NAS-t vegyek?
- macOS PC-re
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Mozilla Firefox
- XPEnology
- ASUS routerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Biga123
addikt
hi
1060 3GB vs rx 480 4GB ?
vagy valami hasonló teljesítményű, jó áron ..
E5450 mellé menne[ Szerkesztve ]
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
xplood
csendes tag
Meg fogom próbálni amit tudok, de jelen esetben másik kártyával elindul gond nélkül. Nem az én gépem egy ismerősömnek segítek én is, de majd meglátogatom ha lesz időm rá és megpróbáljuk.
-
BaziJoe00
tag
Sziasztok!
Melyik a jobb választás MSI GTX 1050 Ti GAMING X 4G vagy STRIX-GTX1050TI-O4G-GAMING?
Specifikációk terén nem láttam különbséget. Jó magyar szokásnak köszönhetően nekem az olcsóbbik fele hajlik a kezem ami per pillanat az AsusMultiplayer játékra raktam össze egy konfigot,siege,sw battlefront, the divison, battlefield, COD (emeltet néhanapján videóvágás, Photoshop használat), véleményt szeretnék kérni róla.
Alkatrészeket csak újonnan vásárolok, a többi alkatrész HDD, ház, stb... nem relevánsFullHD monitor még nincs 1280x1024-ben lesznek futtatva a játékok de később tervezem ezt is beszerezni, így szeretném ha magasabb felbontáson is vinné a játékokat, márka függőség az nVidiaés az Intel. Büdzsé szempontjából maximum még 10k rászánok ha valami nem klappol.
Intel Core i5-6500
MSI B150M GAMING PRO
Kingston HyperX FURY 8GB DDR4 2133MHz HX421C14FB2/8
MSI GTX 1050 Ti GAMING X 4G vagy STRIX-GTX1050TI-O4G-GAMING
FSP Hexa+ 500W (PPA5004901) -
Dtomka
veterán
Sziasztok!
Az alábbi 2 kártya közül melyiket vegyem meg szerintetek?
ASUS STRIX-GTX1070-O8G-GAMING GeForce GTX 1070 8GB GDDR5 OC PCIEMSI GTX 1070 GAMING X 8G GeForce GTX 1070 8GB GDDR5 PCIE
A segítséget előre is köszönöm!
-
pingwin92
aktív tag
Üdv!
Ha kb egy árban vannak, melyiket érdemes venni, egy R9 280X-et, vagy egy R9 380-at?
Leginkább fifázásra lenne használva, esetleg BF3 / BF1 (/ BF4).
Bár ennél talán fontosabb, hogy mindez csak egy FullHD-s, fix, 60Hz-es monitoron menne.Előre is
-
$R64
tag
Sziasztok!
Melyik kártyát választanátok?? Gigabyte rx 470 4gb vs Gigabyte gtx 1060 3 gb
gépem:fx8300, 16gb ram, fsp 600w táp. Fps játékokhoz, BF1-hez, nb2khoz kellene. köszi 4-5 évig nem szívesen cserélném. fullhd-t bír a monitorom, nem is tervezek váltást.
[ Szerkesztve ]
-
core i7
addikt
válasz pingwin92 #92470 üzenetére
R9 280X erősebb de régebbi kockázatosabb ,hogy meghal
Az a +1GB vram lás egy GTX 1060 3GB és RX 470 4GB nem sokat nyom a latba mivel konzolos textúra (high textúra beállításhoz) elég 3GB sőt még túl is mehet picivel. Amelyik játék kap + exklúzív textúrát PC-re oda lehet a 4 se elég
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz pingwin92 #92470 üzenetére
Hát nagyrészt igen, bár a 280X másik "baja" a GCN1 hosszabb távon... vagyis az hogy első generációs... ami leghamarabb fog kihalni támogatásilag.
A 380 meg 3. generációs. GCN3.
Mondjuk másrészt, valszeg mire ez számít, már mindegy lesz, mert piszok lassúak lesznek bármihez mind a ketten.
Meg azt sem árt tudni, hogy már egy GTX1050Ti is hozza a sebességüket kb, már most. (csak hogy érzékelni lehessen az "elavulási" faktort).
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
core i7
addikt
-
dragonfx
veterán
válasz pingwin92 #92475 üzenetére
én is ebbe a sávba kerestem
és 41ért van gtx1050 szerintme egész jó.
itt is ajánlották.
vagy van más alternatíva esetleg?
ne legyne bika hosszu és ne egyne sokat és dx12es legyen.
hmmm?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
ImI882
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék, mit ajánlanátok ehhez a nem túl ütős konfighoz. Sajnos elhalálozott benne az nvidia gtx 260. Ehhez kellene egy hasonló esetleg jobb kártya (csak nvidia, új és használt is érdekelne az ár miatt), HD felbontásban és amit ki tud hajtani ez a konfig:
- 4Gb ram
- Intel P. Dual Core E6800
- Intel SSD
- FSP Raider 550WKöszi.
[ Szerkesztve ]
Meghagylak abban a tudatban, hogy neked van mindenben igazad! Így álltathatod magad abban a hitben, hogy igazoltad minden hamis és feltételezett állításodat!
-
Csupingo
veterán
válasz ImI882 #92477 üzenetére
A procihoz talán egy gtx 650 passzolna. 15 körül vannak. Viszont van már 20-tól gtx 750 is, azt akár érdemesebb lenne, mert találni még garanciával is. Igaz, abban maradna tartalék, de vállalható szerintem.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
bagibandi
csendes tag
Sziasztok
Keresenék videókártyat,kb 80k-ig az alábbi konfighoz:
Monitor: fullHD 60hz
i5 6600K
ASRock z170 Fatal1ty K4 alaplap
(Eddig) 8gb ddr4 hyper x fury
850EVO SSD
CM elit power 600wEddig asus GeForce GTX 1050 ti 4gb rog strix volt kiszemelve..de hajlanék az 3gb-os 1060-as felé...
Help...please....Rablótámadás,kezeket fel! Jobb,ha te mondod,a te hangod mélyebb...!!!
-
Sadol89
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a 6GB-os 1060-nak melyik változata az ajánlott? Van belőle egy rakás és fogalmam nincs, melyiket kéne vennem.
Köszönöm!
-
(baphomet)
tag
Sziasztok!
Egy Gigabyte GTX660-at szeretnék lecserélni valami komolyabb játékos kártyára persze nem kokain árban.
Mit javasoltok? Meghallgatok vagyis elolvasok mindent.
Jelenleg
Asus sabertooth z87
I5 4670k
8GB RAM
na meg a kártyaKöszönöm
-
Csupingo
veterán
válasz Sadol89 #92481 üzenetére
Azt mondanám, hogy most egyik sem olyan jó vétel. Nem olyan rossz a gigabyte windforce, ennek "csak" 4000 Ft-tal ment fel az ára az 1 hónappal ezelőtti árához képest, a többi meg legalább 7-10 ezret drágult. Szerintem érdemes lenne kb. 1 hónapot várni és ismét normálisabb árakon lennének. A topikjában többet tudnak mondani a konkrét kártyákról.
bagibandi: ha amd is szóba jöhet: rx 480
[ Szerkesztve ]
-
core i7
addikt
válasz (baphomet) #92482 üzenetére
4GB 1050Ti vannak 50-60 körül ezt ajánlom főleg amellé a konfig mellé minimum
[ Szerkesztve ]
-
Csupingo
veterán
válasz bagibandi #92484 üzenetére
A topikjában még kaphatsz infókat. Az a baj, hogy mostanában naponta változnak az árak. Nehéz jókor vásárolni. Az 1050 ti is jó kártya, csak abból is ami 2 napja 51 volt, az ma 56. Persze az rx 480-nál határozottan gyengébb. Rx 470 is szokott lenni aprón 56-tól, a 4 GB-os változat.
-
Csupingo
veterán
válasz (baphomet) #92487 üzenetére
Ezek csak nyers adatok, a játékokban mutatott eredményük jóval eltérőbb lehet. Azért határozottan erősebb az 1050 ti. A 660 a gtx 750 ti és a 950 között van, kb. "féluton". Az 1050 ti pedig kicsit gyorsabb a gtx 960-nál. Egy táblázat.
Ph teszt.[ Szerkesztve ]
-
Csupingo
veterán
Ha erősebbet szeretnél, akkor 66-tól van új rx 470. Aprón garanciával még kb. 8000-et lehet rajt spórolni.
-
Csupingo
veterán
válasz (baphomet) #92490 üzenetére
-
bagibandi
csendes tag
Igen..ezt az áringadozást tapasztaltam Én is,kb 1,5hónapja kezdtem el nézelődni és néha csak pislogtam,hogy mi meg hogy...
Ohh...bocs...1el feljebb
[ Szerkesztve ]
Rablótámadás,kezeket fel! Jobb,ha te mondod,a te hangod mélyebb...!!!
-
polgi803
őstag
Sziasztok! Ha véletlenül lecserélném a 960 4gb-omat, akkor melyiket vegyem? 1060 / 470?
Amit rendszeresen használok: wordpress, photoshop,
game: World of Tanks, Bf4, Bf1-et most venném... Full HD-ra lesz. Nem kell nekem az ultra, de menjen szépen.konfig: 8 giga, 4460
-
Chereiose
addikt
Egyébként az asus órajelét hogyan kell húzni? Érdemes egyáltalán?
-
Maarki
aktív tag
Sziasztok!
Megfordult a fejembe ,hogy le cserélném a kártyám ebben kérném a segítségetek:
1. Pontos konfigurációd leírása (processzor, táp stb.) - /vagy hivatkozz az adatlapodra/
(Adatlapomon megtaláljátok! )2. Milyen felbontás mellett szeretnéd használni?
1920x1200 és itt kérdésem is lenne:Jelenleg 2gb van nem hiszem ,hogy 4kban fogok játszani az elkövetkező 5-6évben ezért szükséges nekem a 3-4gb kártya?
3. Milyen célra szeretnéd használni a kártyát? (játék, filmnézés, munka?)
Játék4. Mennyi pénzt szánsz rá?
50-70k
5. Új vagy használt kártyában gondolkodsz?CSak is új garanciális jöhet szóba!
Ati nvidia mindegy nem vagyok egyik ellen se: Habár most az nvidia jobban esne de nem feltétel mindent meghallgatok! Válaszotokat előre is köszönöm!
-
_drk
addikt
válasz Chereiose #92495 üzenetére
Sikerült megvenni?
Talán az Asus-t pont nem nagyon ajánlják, de szerintem jó az a strix hűtő, én bízok bennük.Asusnak van külön programja a Gpu Tweak, de én msi afterburn-t használok. Az elvileg mindegyikhez jó.
Az én asus kártyámhoz jó.
Viszont szórakoznak a Wattman-nel! Szerintem nézz át a topikjába.Véleményt kérek majd!
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Gainward RTX 2080 Ti Phoenix 11G videokártya garanciával
- Acer RTX 3060 Ti Predator Orion 8G videokártya garanciával
- MSI AERO ITX Rx 6400 garanciális 2026.2.11-ig
- ASUS GEFORCE GTX 760 DIRECT CU II OC 2GB DDR5 PCI-E DUAL DVI HDMI DP hibásan, bontásra eladó
- MSI RTX 3060 Ti GAMING X (LHR) 8G videokártya garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest