-
IT café
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fixer92
aktív tag
válasz Sonic* #47652 üzenetére
7790 max 85W, GTX 660 max 140W.
A PH-s cikkben elvileg HD4890-el is tesztelték ami max 190W ot kajál.
"Terheléses tesztünkkel kapcsolatban az a legfontosabb információ, hogy a húzott négymagos és a Radeon HD 4890 párosa nem okozott gondot a két kis tápnak. Vígan tették a dolgukat, és még ventilátoruk sem hangosodott fel vészesen. Persze zajosabbak voltak, mint a csendes üzeme miatt kedvelt Silent Pro, de saját kategóriájukban a jobbak közé soroljuk őket. Hatásfokuk ismét 80% környékén mozgott."
"Victory loves preparation!"
-
erzol
őstag
Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a pár nappal ezelőtti tanácsokat, segítséget.
Egy Asus geforce gtx 650 2gb-os kártyát sikerült beszereznem.
Kérdeztem a topicjában, de elég halott.
Ha valaki tudna nekem segíteni, nagyon megköszönném![ Szerkesztve ]
-
fixer92
aktív tag
Fent van a driver a GTX 650-hez? Nem írtad milyen oprendszer van a gépen.
A régi kártya driver-ét eltávolítottad, vagy csak kivetted a régi vga-t ezt meg be?Régi vga drivere ha fent maradt akkor lepucolod, aztán az új telepíted
GTX 650 driver (az oprendszerednek megfelelőt töltsd le):
- 32 bites win 7 8/8.1
- 64 bites win7 8/8.1Ha ez fent van újraindítod és utána be kell tudnod állítani a képfelbontást.
"Victory loves preparation!"
-
JackFeryll
őstag
Akkor linkelek még egy topikot ez pörög és releváns is
http://prohardver.hu/tema/azonnali_vga-s_kerdesek_oraja_2/friss.html -
erzol
őstag
válasz JackFeryll #47660 üzenetére
Köszönöm, már támadok is...
-
nalassuk
csendes tag
Üdv,
én még mindig Doom3-at szeretnék játszani öreg számítógépemen:
HP-Compaq dc5800, 2.48 GB Ram, Intel Core 2 Duo E7300 @ 2.66GHz. Small form factor, tehát KIS HÁZ.
Tápegységen cetli: 240W max.
1db X16 PCI-EXP
Gyári, integrált videókártyával.
Legminimálabb beállításokkal most is eldöcög.Ebbe megvenném a Sapphire Radeon HD5450 1GB 64bit DDR3 PCI-E 11166-02-20R kártyát.
Megy winXP-vel, ezzel a vassal? Ezzel a táppal?
Felhúzná szerintetek a gépet a doom3 highres ás highdetail igényei fölé?Gondolom ma nem nagy show ez a kártya, ára után ítélve is elég alapnak tűnik, de amire nekem kell, arra érzésem szerint jó lenne.
De azért tévesen nem szeretnék vásárolni.
Köszönet
-
Mengele
tag
Hi
Egy AMD FX 8320 -melle mindenkepp Ati-t karit akar.
HD7850 2Gb lenne levalltva.
Jatekra lenne persze.
Sapphire R9 280 3GB DDR5 OC Dual-X -ra esett a vallasztas.
Vagy inkabb megeri plussz kiadas egy Gigabyte R9 280X OC vagy Sapphire R9 280X 3GB DDR5 OC Dual-X?
+12K Ft kene rafizetni.
Mar most a GTA 5 Pc jatek miatt lesz fejlesztes.A 3 ingyen vallaszthato jatek mindegyik kartyahoz jar?
Helpet elore is koszonom.
Phenom X4 965,HD7850 2Gb,Enermax 525W...stb.
-
Darth-anyán
tag
válasz nalassuk #47675 üzenetére
Az 5450-et felejtsd el, nagyon gyenge kártya. Min. egy HD5570 1024M-et vegyél, ez 128 bites és 25W-t eszik játék közben. Kicsit többért ott az 5670 és az 5770, de ezekhez nagyobb táp kell.
Csak azért, mert senki nem panaszkodik, még nem biztos, hogy minden ejtőernyő tökéletes
-
fradi81
veterán
A hd5570 teljesítménye is bőven elég lesz az olyan régi játékokhoz.
moto g72, Ninebot d28e
-
SNor
tag
Segítséget kérnék. Adott egy Fujitsu Scaleo gép, és gőzöm nincs, milyen kártyát érdemes bele szerezni, egy kis plusz FPS kicsikarásához.
Amit a gépről tudok:
Asus a8ne alaplap (nforce4 chipset), AMD Athlon64 3x00+ processzorral karöltve. Tápja ha minden igaz 350W-os. Windows szerint most AMD HD4300/4500 típusú kártya van benne.Keret: 8-10k lenne, használt.
Köszönöm: N
[ Szerkesztve ]
-
nalassuk
csendes tag
válasz Darth-anyán #47676 üzenetére
Köszi.
"Az 5450-et felejtsd el, nagyon gyenge kártya"
A 64 bit miatt? Sajnos nincs HD5570 eladó a környezetemben (csak úgy veszek meg valamit, ha el tudok menni érte). Ha keresek 128 bit, 1GB kártyát, az már oké?Honnan tudom, hogy elég-e a tápom a dologhoz? Jelenlegi táp 240W, azt olvastam, hogy igen nehéz upgradelni, mert elég egyedi formát gyártott oda a HP (aztán ez vagy igaz, vagy nem).
Ja, és low profile kell legyen, mert kicsi a házam.
Általában elmondható, hogy az alacsony megjelenésű kártyák átalakíthatók low profile-ra? Mintha olyat is olvastam volna, hogy lepattintható róluk az alumínium lap és a VGA csatlakozó lehúzása után rátehető a low profile alu lap. Ezt jól értettem?
Köszönöm a súgást.
[ Szerkesztve ]
-
Darth-anyán
tag
válasz nalassuk #47680 üzenetére
A 64 bit miatt és az shader unitok száma is egyötöde az 5570-hez képest. A legegyszerűbb valóban az, ha keresel egy 128bites 1Gb-os low profilú kártyát és visszajössz rákérdezni, jó lesz-e. A hűtő cseréje, moddolása biztos megoldható, de típusfüggő, ezért eleve low profilú kártyát keressél szerintem.
Csak azért, mert senki nem panaszkodik, még nem biztos, hogy minden ejtőernyő tökéletes
-
cseze
csendes tag
Sziasztok !
I5-3450 proci, Asrock B75-pro3-m,2*4GB ram mellé FullHD játékra milyen kártya ajánlott ?
Tápegységet még nem tudom mekkora.
Új, garist szeretne.Ár max:50-60000FtKöszi
-
Sondi1986
addikt
Én ezt ajánlom: SAPPHIRE 11230-00-20G R9 280 3GB GDDR5 Dual-X OC Boost
-
fsztm174
csendes tag
Sziasztok !
Abban szeretnék tanácsot kérni, hogy gépet szeretnék fejleszteni. A gépet FULL HD játékra használnám. A következő konfigurációra gondoltam:
ALAPLAP:ASROCK FM2A75PRO4
PROCESSZOR : AMD ATHLON II X 4 750K
RAM: 2x4 GB KINGMAX 1333 Mhz/1600 Mhz
FELBONTÁS: 1920x1080
TÁP: CHIEFTEC CTG 500 W/CORSAIR 450 W.(Most FSP 400W-os van).
VIDEOKÁRTYA: R7 260x, R7 265, R9 270, R9 270x. Nem tudom melyik lenne az ideális. Fogyasztás/ár érték arány/megbízhatóság-ra gondoltam.
Előre is köszönöm a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
-
1nsan1ty
tag
sziasztok, hamarosan gépet szeretnék vásárolni, amiben egy 4770k proci lesz reményeim szerint.
Alapvetően 3d munkára lesz használva, ill némi játék ha lesz olyan játék ami érdekel. Ehhez szeretnék vga-t venni ~70k-ig. Leginkább nvidia felé húzok, de mindkét táborból szeretnék kérni véleményeket mit érdemes venni.Én ezt a kettőt találtam szimpatikusnak eddig.
Megéri a többlet árat a 4gb memória ?
köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Szöcsbi
tag
Sziasztok!
Vidikari vásárlás mellett döntöttem, de nem tudom melyik lenne a legmegfelelőbb.Játékra szeretném venni.
AMD Athlon X4 750K
GTX 560
4GB Kingston 1333MHz és 2x2GB Corsair 1600MHz
Asrock FM2A85X EXTREME4-M
seagate 500gb
Cheftec GPS-500A8Ez a mostani konfigom.Én egy GTX 760-n vagy egy R9 270X-n gondolkodtam, de mind a kettőből rengeteg fajta van.Maximum 55.000-60.000Ft-t szánnék rá.
-
haypro
senior tag
válasz Szöcsbi #47695 üzenetére
Mekkora felbontásban játszol?
Ha legalább FullHD (1920x1080) és a procidat legalább 4-4.2Ghz-re felhúzod akkor mehet mellé R9 270X, de nem fogja 100%-ban kihajtani.
Kisebb felbontásra max. 7790/R7 260X.,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
kurtzyx
tag
Hello.
GTX 770 / GTX 780 témakörben vagyok némi gondban.
A legelső kérdésem az lenne hogy mekkora táp kellene nekik?
Ha feltételezzük, hogy 30k-35k körüli tápokról beszélünk pl be quiet! straight power 580w CM e9
Enermax Platimax 500w elégségesek lennének?
A következő kérdés az, hogy mégis melyiket:
1920x1080p melletti játékra lesz a jószág i54570 /4590 társaságában
Amennyiben elégséges a 770: 2 vagy 4gbos változat lenne a célravezető?
És a legnagyobb kérdés: Melyik gyártó?
Kicsit konkrétabban: EVGA vagy MSI? [Giga kártyából nem kérek, asusom meg már volt elég. r9 270x tf2 van a másik gépbe és lehet, hogy nem is megy a hűtése mert h én még nem hallottam az egész biztos ]MSI gaming szériás lap + msi gaming szériás vga kombóról tud valaki valamit? MSI honlapján van valami marketing szöveg arról, hogy ez mennyire op de... normális ember nem hisz reklámnak alapon.. [bár tény h veszett jól nézne ki 1ütt szexi piros bordás ramokkal ]
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Íme az új Android Auto!
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen monitort vegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest