Új hozzászólás Aktív témák

• Supatron

csendes tag

válasz Allihoppa #154255 üzenetére

Ha nem rossz a csatlakozó akkor nem kell cserélni és a technikus időt spórol vele ha csak a feltétlen szükséges dolgokat szereli le, hogy utána egy kis folyasztó szerrel meg egy kis forró levegővel frissítse a kötést a panel és a portok között (csak mert a portok környékén látszik az elkékülés). És azt nem is akarom mondani hogy van aki berakja a sütőbe a kártyát lesz ami lesz alapon mert elkezd artifactolni de garancia már nincs rajta. Szóval semmit se lehet kizárni. Ha viszont a sütő segített rajta akkor egy hozzáértő szakember reballozni tudja a későbbiekben a memóriákat rajta ha újra előjön, csak ugye az újabb kiadás. Itt csak az előző tulaj tudná megmondani valójában mi is történt.
    Hogy kell-e ettől félni? Ennyiből én meg nem mondom. Lehet gyors fix meg lehet mókolás is szerintem, de nagyon kb (ha nem tévedek egy óriásit) úgy 250+ °C kell hogy így elszíneződjön egy ilyen "vaslemez"(nem tudom pontosan milyen fémből van) ezért az én tippem még mindig az hogy "direkt" forró levegő érte. Ha működik akkor azt a kis kékséget úgyse látod. Egy szó mint száz ennyiből Én biztos meg nem mondanám hogy ez probléma-e.
    :)

Edit: Pl arra nem is gondoltam hogy az összefogdosástól elszíneződhet (Sundesz amit írt), szóval így abszolút homály az egész és addig kell használni amíg működik. :)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák