Új hozzászólás Aktív témák

  • xPraetoriaNx

    senior tag

    Sziasztok!

    Kérdésem lényegretörően:

    48-50"-os TV-t néznék nagyjából 200k-ig, de nem nagyon boldogulok, tudnátok nekem a piac mai állása alapján ajánlani valamit?
    (Méretileg lehet nagyobb, ha belefér, illetve ha 200-nál picivel többért lehet sokkal jobb modellt venni, akkor azt is meghallgatom, a szám inkább csak lélektani határ, mintsem kőbe vésett... Csak azért a "picivel több" az ne a megjelölt összeg másfélszerese legyen :D)

    "Sallang":

    Önálló próbálkozásaim kudarcba fulladtak, ami külföldi review-kban budget kategóriában ajánlott volt, az itthon vagy 300-nál kezdődik, vagy nem kapható... Ebben a topicban is nézelődtem mielőtt commenteltem volna, de némelyik, alig pár hónapja ajánlott modell szintén nem kapható már (vagy csak 65"-ös méretben). Majd aztán egy ismerősöm, aki kb fél éve vett TV-t, s elvileg igencsak beleásta magát a témába, bár konkrét típust nem tudott ajánlani ennyi idő távlatából (mondjuk a fentiek fényében valszeg ha tudott volna se lenne az már kapható), de azt javasolta kerüljem a Philipset, mert rosszabb a képe mint az azonos kategóriájú LG-Sony-Samsung TV-knek, illetve a Samsungtól pedig azért intett kicsit óvva, mert állítólag fosika az OS rajta...

    Szóval hát, help péeles :D

    There is no war. Only the harvest.

Új hozzászólás Aktív témák