- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Összerakja az AI-t és az 5G-t az NVIDIA
- Más reklámokat nézhetnek a Facebookon az európaiak
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- Vírusirtó topic
- Hálózati / IP kamera
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 10
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsimano
őstag
Sziasztok!
nmost fogok bekotni upct 15megabites ami az elso 6 honapban 30as lesz, szeirntetek a köv ket router kozott melyiket valasszam? vagy valami egyeb tipp?
- TP-Link 741ND
- Tp-link TL-WR841NDÜdv
balazs -
bazsimano
őstag
-
-
bazsimano
őstag
igen már meg is találtam, hogy melyik a legmegfelelobb bolt kozelseg es surgosseg miatt )
egy kicsit off topic, hiszen annyira gyorsan jott a segitseg...szoval egy olyan kerdesem lenne, hogy van nehány vinyóm különböző méretűek egy 3-4 darab, és a kérdésem, hogy hogyan tudnám oket használni, lés ne kelljen kidobni oket? ugy hogy laptopom van! szoval valami külön "doboz" vagy hasonló tipp?
nem tzudom, hogy érthető-e a kérdésem, )
koszi
b. -
bazsimano
őstag
sziasztok!
nem tudom mennyire offolok vagy nem a kov kerdesemmel, de elvileg vagyis szeirntem a netem nem megy annyival amennyivel kellene...elvileg most fiber 30van azaz olyan és gynegen eri csak el az 500kb/s-et, ugye ezt ti is ugy gondoljatok, hogy ez inkabb a fiber 15nek felel meg, azaz annak az also hataranak!
ugy probaltam ki, hogy egy szerverrol toltottem lefele es max ennyivel jott...mit tanacsoltok?
udv
balazs -
bazsimano
őstag
koszonom szepen a valaszt! igen azon leszek hogy ezeket kiszurjam! meg probalok keresni neghany szervert ahonnan tuti megy teljes savszellel a letoltes, vag yolyan torrentet ahol atom seed van vagy valami egyeb tipp? en ezekbe a speedtestekben annyira nem bizom meg
persze ha ezeket kizarom, akkor felhivom a upct!
koszi
b. -
bazsimano
őstag
sziasztok!
az volna a kerdesem, elore is elnezest kerek a lamasagert
szoval adott egy TP LINK TL WR 741 ND es egy upc net 50es csomag, kabelen keresztul a routeren keresztul siman megy a letoltes olyan 6mb-el de ha vezeteknelkul megy a dolog akkor csak 1,8-2 mbel...
ez mitol lehet? a laptop az egy regebbi hp compaq nx7400
vennem kellene egy masik routert? vagy a laptop nem birja azt a sebesseget?
udv
b. -
bazsimano
őstag
sziasztok! a kovetkezo lenne a kerdesem!
adott a kovetkezo alaprajz. a kis wcben lenne az elmeleti kozpont! oda menne a upc es csillagpontosan oda van behuzva az osszes kabel
kerdesem az lenne, hogy milyen switchet es routert erdemes venni hozza!
a jovoben valoszinu meg egy nas kerul is majd a halozatra. 5os switch eleg? vagy lehet inkabbegy 8 portosat?
routerbe mi ajanlott? semmi extraigeny nem lesz szerintem. akkor osszefoglalobol eleg az altalaonsba felsorolt routerekbol valasztani egyet?ahogy mondtam bent lesz minden a wcn belul...erdemes atfurni a falat hogy kivezessek egy antennat? egesz lakasnak az alapterulete 94 nm.
elore is koszonom
-
bazsimano
őstag
válasz Cirbolya_sen #66756 üzenetére
akkor lehet hogy az lenne a megoldas ha atfurnam a wc falat es a kozlekedo fele a falra szerelnem a routert es a tobbi cuccost meg hagynam a wcbe?
switchet milyet ajanlotoak? mondjuk egy ilyen tenda sg108?routerbe mibe gondolkozzak? annyira nem fontos ha a wifi nem er el full eorvel az erkelyre ...de azert erezheto legyen!
koszonom a valaszt!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest