-
IT café
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
supernico
csendes tag
Sziasztok!Egy olyan laptopot szeretnek ami jo arra, hogy zenet vegyek fel meg filmeket nezzek!Tudom a legjobb egy asztali gep lenne, de mivel munkambol kifolyolag utazok eleg sokat igy nincs helyem hozza!Angliaban neztem magamnak egy Asus N56VM-S4034V i7 procival 700 fontert!Nagyon tetszik tudom, hogy ostoba kerdes de ennyit meger-e?Vagy tudtok esetleg jobbat ajanlani ebben az arkategoriaban!Elore is koszonom a segitseget
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today."
-
supernico
csendes tag
válasz Borote #17196 üzenetére
En ezt az arat lottem be es ebben kerestem nem ertek hozza tulsagosan ezert kerdezem minden segitseget szivesen veszek!Szeretnek rajta normalisan mar amennyire egy ekkora kijelzon lehet filmet nezni meg felvenni a zeneimet!Igen angliaban vennem mert itt vagyok 12bol 9 honapot!
[ Szerkesztve ]
-
supernico
csendes tag
válasz Borote #17198 üzenetére
Nem vagyok nagyravagyo nem ertek hozza most kezdtek el ezek a dolgok erdekelni ezert kerdeztem nem akarok vele menozni ha 500ert kapok olyat ami joo nekem tokeletes!!Akkor tudnal esetleg egy ilyent ajanlani?A kijelzo fontos lenne!Koszi
[ Szerkesztve ]
-
supernico
csendes tag
válasz Borote #17201 üzenetére
oke -300e-ig ft-ban
- kijelzo 15-ig (sokat hasznalnam szoval jo felbontas kellene)
-nem utazgatok vele csak ha jovok haza akkor nem hasznalom szoval a sulz nem lenyeges
-ssd-t szeretnek bele, de azt olvastam olcsobb utolag kicserelni
-jo minoseg legyen az nem zavar ha nem a legszebb dizajn
-nem videokat akarok rajta vagni meg ilyenek csak netezni filmet nezni meg a zenet amit felveszek szerkesztegetniremelem ez igy mar egy kicsit erthetobb!Koszi
-
supernico
csendes tag
válasz Borote #17204 üzenetére
A 13-as kijelzo is jo!Asusra csak azert kerdeztem mert azt talaltam igy hozzaertes nelkul!A minoseg fontos nem menozni akarok vele!Thinkpadeket neztem de ott is van eleg sok szeria szoval igy tudatlanul nem konnyu onnan valasztanom!Nem akarom mindenkepp a legdragabb cuccot megvenni, ha nem tudom kihasznalni ebben teljesen igazad van!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest