- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris78
aktív tag
Sziasztok.
Ez: Acer E1-571G-33114G75MAKS újként megér 130-at ill játékra mennyire alkalmas? Esetleg hasonlò árkategòriában új gép főleg játékra mit érdemes néznem?
Előre is köszi.....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
-
Chris78
aktív tag
Sziasztok.
Lenovo g505s A8-4500 /Hd7640g /4gb megèri a 115000ft-t? újonnan....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
Chris78
aktív tag
válasz AxBattler #49059 üzenetére
8570
Ja már látom tèma volt. Szal holnaptol tesco: Lenovo g505s A8-4500 /Hd7640g /4gb megèri a
115000ft-
Viszont amit linkeltèl az Hd8570 2Gb 125ropi.
Tesco megéri? Nekem azért volna jò mert lenne rajta részlet és ott 0% a THM.....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
Chris78
aktív tag
-
Chris78
aktív tag
Sziasztok.
Most fordított kèrdésem lenne. Nem venni hanem eladni szeretnék.Miután már eldöntöttem ,hogy mit fogok venni (ezúton mégegyszer köszönöm a sok segìtséget amit itt kaptam). Eladnám amilo pi2530-amat. Munkatársam 50.000 kinál érte.A gép hibátlan karcmentes akku több mint 1òra 3Gb Ram és nemrégiben kapott 1új 500Gb Thosiba winyòt. Reális az ár? Kb 4 éves.....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
Chris78
aktív tag
Tudom ,hogy nem itt téma de nemrég vettem 1 g500s-t és az normális ,hogy a színeiben sokkal fakóbb mint az asztali 6 éves Fuji lcd monitorom színei? vagy valahol be kell állítani?
....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
Chris78
aktív tag
Sziasztok. Kolegám szerene a fősulis lányának új laptopot venni. 80K körül 15" és nem kell játékra csak sulis dolgokra ,netre filmezésre. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Chris78
aktív tag
Sziasztok. Lenovo g500s (pentium2020m nv720m 8gb) cserélném 1 erősebb laptopra. 100.000huf + a régi gép össz kb 150k nettót szánnék rá. Elsősorban játékra használnám és tudom, hogy ez nem egy "gamer" gép ára de mi a max amit ebből ki lehet hozni? Win7 használnám ,dvd meghajtó nem szempont. Hordozhatóság es akku nem számít. Ssd nem fontos. Használt is szóba jöhet ha van számlaképes ill esetleg olyan üzlet ahol a régit korrekt módon beszámolják.
-
Chris78
aktív tag
válasz Khelben #111311 üzenetére
Köszi a gyors választ. Gondoltam 3 év telt el az akkor 120k körül vásárolt g500s óta és azóta többet fejlödött a technika. Akkor ebben a bruttó 180k kategóriában ez a max amit ki lehet hozni? Vagy annó en vettem jó áron a lenovot
-
-
Chris78
aktív tag
válasz laszlobak #111332 üzenetére
Szia. Fentebb belinkeltél néhány használt gépet. Ezek valamelyike is van olyan jó mint a K501? Mert azt nettó áron tudnám megvenni (150k) körül vagy ezért a pénzért még mindig erősebb vasat találhatok használtban? Előre is köszi
-
Chris78
aktív tag
Hi. Megvan az új gép (asus k501lx i5 gtx950). Dobtam rá 1 win10-et drivereket stb. Tesztjáték:
Rust. Full minimum grafika 1366x768 felbontás =12fps!!! wtf? Ettöl még a régi pentiumos lenovom is többet tudott gt720-al?[ Szerkesztve ]
-
Chris78
aktív tag
Sziasztok.
Ismerősöm venne a laptopot ~200k értékben. Gyerekének venné (16 éves) Első szempont a játék. Tudom, hogy ebben az árban nem kell nagyot álmodni de mi az ami a pénzből max ki lehetne hozni? Előre is köszi.....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
Chris78
aktív tag
Hali.
Ismerősöm venne a fiának ~200k-ért. Elsősorban játék némi filmezés és net. 15" kijelző ssd nem fontos. Op rendszer nem kell.Hordozhatóság nem szempont. Akku nem szempont. Legfontossabb a pénzből kihozható max teljesítmény.
-
Chris78
aktív tag
Sziasztok. Link Ez a gép a vagy inkább k501 asus? Ebben az árban k501-et ajánlották játékra, közben találtam ezt. Az adatai alapján jobbnak tünik.
[ Szerkesztve ]
-
Chris78
aktív tag
Sziasztok. Az itt olvasottak alapján vettem 1 Dell7567-et (játék gép volt a cél 280k körül). Tökéletes választás volt. Köszönet a topic-ot segítő és üzemeltető kommenteléseket.
[ Szerkesztve ]
-
Chris78
aktív tag
Sziasztok. Szemezgetek MSI-ék Gl63 szériájával. Érdemes lehet megvenni. A leírás és a specifikáció alapján pont olyan ami nekem megfelelő lenne csak kérdés, hogy minőségben is megálja e a helyét?
[ Szerkesztve ]
-
Chris78
aktív tag
válasz Khelben #156849 üzenetére
Szia.
Kicsit "guglizgattam" az MSI GL63 8SD/9Sd nyomán.
Még itt a topicban valaki egyszer belinkelt 1 tesztet róla
Ár:Radium
Alza
DigiprimeÉs GL63 9sdk. Ezt mondjuk jó áron csak a Radiumnál találtam bár a leírás szerint nem sok különbség van a 2 gép között leginkább a 9sd 120Hz kijelzője van.
Nos a kérdés még mindig az ,hogy ez 1 megbízható ajánlott gép e?
Már a 3. gépem koptatom amit az itteni tanácsok alapján vettem és még 1 sem volt csalódás.
Most épp a Dell 7567 (gtx1050 i5/7) gépemet cserélném le.....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
Chris78
aktív tag
válasz Khelben #156862 üzenetére
Tehát akkor a garis javítás lehet a buktató.
Digiprémnél pl ezt írják a garira:
24 hónap MSI háztól házig garancia. A termékhez ingyenesen MSI "Pick-up and Return" szolgáltatás jár, így meghibásodáskor az MSI vállalja a termék otthoni felvételét és a javítás utáni visszaszállítását!Akkor ezekszerint ez nem igaz?!
Viszont még mindig nem tudom, hogy minőségileg ez 1 jó gép e, ártól és garitol függetlenül.Tiktakukac:Hidd el nem azért érdeklődtem itt, hogy téged bosszantsalak. Már 2 de lehet mindhárom gépemet az ajánlásod alapján vettem és jó választás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Eladó egy bontatlan új Lenovo ThinkPad X3 Gen5 üzleti notebook
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 M1 Pro Gyári Garis!
- Asus Vivobook Go 15 E1504FA
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 7730U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad A485 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 2500U 16GB 256GB NVMe dupla akku gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest