-
IT café
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ro_bert17
őstag
-
ro_bert17
őstag
válasz ledgeri #5547 üzenetére
Akkor félre értettelek bocsi.
Viszont amit linkelni próbáltál, az elvileg (gyakorlatilag) nvidia dedikált videóvezérlő chipes gép lenne? Mert akkor én azt nem merném elküldeni. Az animáció készítés mit takar (nem mintha értenék hozzá )? Mert ha ha 2D, akkor szerintem elégséges lenne egy intel grafikus vezérlővel szerelt gép is nem? Ebben az árkagóriában nézhettek még thinkpad-et, vagy HP 6910p-t. Használtan, ennyi pénzért talán még ezeknek illene kicsit jobban elviselniük a gyűrődést. -
ro_bert17
őstag
válasz ledgeri #5565 üzenetére
Ha én jól tudom, az akkori (2008 aug.-ig?) dell d630 gépekbe is szerelt nvidia chipes videóvezérlők is elhullhatnak nagyobb eséllyel, a sz@r anyaghasználatból eredendően: [link], [link]
A 3D világa tőlem messze került, mert főiskolán találkoztam vele utoljára. Korban hozzáillő szoftverek? Kicsit lehetne pontosítani a felhasználási igényeken még, és remélhetőleg tőlem okosabb is tud segíteni Neked.[ Szerkesztve ]
-
ro_bert17
őstag
válasz ledgeri #5623 üzenetére
Talán hasonlít a kezdeti jelenség egy "kontakt" (bocs) hibás képernyőhöz. Aztán gondolom egy idő után nem indul a gép.
Sajnos én nem tudom miként lehetne ezt előzetesen lecsekkolni. A helyedben átvágtatnék a dell topikba, ahol remélhetőleg van pár ős delles, de egy jelen szervizes biztos szokott ott lenni. Nagyon segítőkész.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest