-
IT café
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
T60-T61 Thinkpad ami kell neked ennyiből mondjuk alfa156 vagy valamelyik másik fórumtárs jóvoltából. Vagy még van esetleg Dell és egyéb üzleti noti is, készletről ő tud mondani felvilágosítást.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
Tonnaszám ad el gépeket, ha megkérdezed milyen karistolás van rajta akkor megmondja. Max kérsz pár képet róla. Rejtett hiba mondjuk mindenhol előjöhet, de azt személyesen sem tudod megnézni, max ha szétbontod a gépet. Plusz ugye adnak 6 hónap garanciát is, szóval a rizikó csökken.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
gery2123
őstag
válasz Monyos #47298 üzenetére
Én az elmúlt hetekben vásároltam innen egy 8530p - t. Sokat gondolkodtam hogy melyik legyen, de a HP mellet döntöttem. Főleg a külső miatt. Valahogy a TP nekem nem jön be. És a HP erősebb is azért. De szerintem erre a használatra bőven jó lesz egy T61 is.
-- PSN_ID: GerY2123
-
Chaser
legenda
válasz Monyos #47298 üzenetére
Mindkét gép jó. Hw-ben azért ütősebb a HP, gari is fél évvel több. Kettő közül azt venném. Vagy nézz nála T500-at, az is hasonló árban lehet. R500 elég vaskoska.
szerk: Simán belefér egy 120GB-os SSD is újan, azt még meglépném.
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Tikakukac
titán
válasz Monyos #50479 üzenetére
Ha van progid ami HT-zik akkor x százalékkal, attól függ milyen a minőség. Ha nem akkor meg megint attól függ mit akarsz. Amúgy szvsz tökmindegy, egyre megy. Haswell fogyasztása viszont állatjó.
Hogen: Tonnaszám van belőle már eladva, Dell topikba rakass fel valakivel, hátha.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest