-
IT café
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz JoceeHunt #2375 üzenetére
Én Dell Latitude e6320-ast vennék, 175 ezerért, ha a keret nem engedi, akkor e4300-ast.
A Latitude sorozatban se mindegy, hogy melyik, az e4xxx és az e6xxx a tuti, az e5xxx már egy "költséghatékonyabb" kivitel, a Vostroról nem is beszélve, az is Inspiron, másik ruhában.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
premete
veterán
válasz JoceeHunt #2390 üzenetére
Attól függ, hogy melyik HP; az Elitebook igen, de abból nem tudom, hogy van-e 13.3"-os.
A Dell, HP, lenovo top üzleti gépei hasonló minőséget képviselnek, de az almát a körtével, azaz az egyik top gépét a másik madarasteszkós cuccával nem szabadna összehasonlítani.
Mondjuk az Alma nem jó példa, mert ott a marketing elhiteti, hogy a palmresten tükörtojás készítés az nem bug, henem feature.[ Szerkesztve ]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
premete
veterán
válasz JoceeHunt #2398 üzenetére
A GPS az a Dell Wireless modem szolgáltatása, jól fut akár az igo is rajta.
A 6410 (és a 4310) az elődje, nem valami jók, azoknál a 00 és a 20 végűek nekem jobban bejöttek.
Két dolog még nagyon megdobja a használhatóságát:
- háttérvilágításos billentyűzet
- dokkoló (csak rányomod és benne van minden, töltés, LAN, 5 usb, monitor, esata, stb.)[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
-
premete
veterán
válasz JoceeHunt #2484 üzenetére
csatlakozva az előttem szólókhoz, még ezek fontosak nálam:
+ jobb processzor
+ háttérvilágításos billentyűzet
+ 6 cellás akku, nem 4 cellás
+ hivatalos windows 7
+ helyszíni garancia következő munkanapon
+ Intel wifi, hotspottal és wifis tv-re kitehető kép
+ Dell táska
+ Intel HD 3000, jobb fogyasztás (én nem szeretem a dedikált vga-t, van, akinek ez hátrány)
A Dell is új, még be sem lett kapcsolva.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz JoceeHunt #2547 üzenetére
Szerintem ha munkára használod majd, és minőségi gépet keresel akkor nem ez a te géped.
14-es belefér? E5420-ast már kapsz jó áron boltból újonnan...
Egy kis infó róla: Cseppálló világítós bill, Tri-Metal™ borítás, tartós galvanizált alumínium hátlapú kijelző, megerősített acél csuklópántok, magnéziumötvözetből készült belső váz és cinkötvözetből készült retesz. A Latitude E5420 ezen kívül LCD-védőtömítést és körben ütközéscsillapító.
-
őstag
válasz JoceeHunt #2551 üzenetére
Én a helyedbe cippekedésre/munkára thinkpad X230-astvennék. Ips kijelzővel.
Vennék bele mobil internet modemet, és idővel ha gyűlik egy kis pénz egy 256gb ssd-t. Mobil munkára nincs jobb.
Dolgozni tablet nem való, van ipadem és tab 7.7-em is. Az csak akkor ok ha a neten kell csak megnézni valamit.
[ Szerkesztve ]
-
-
premete
veterán
válasz JoceeHunt #2551 üzenetére
Hordozhatóságban a 13.3 és a 14.1 között is nagy a különbség, az e6320-as eredeti táskájába sok minden belefér a laptopon kívül, akár a dokkoló és a 2 táp is, vagy 2 e6320-as kompletten.
Mellette dokkolóval az asztali gépet is kiváltja, Murphy szerint asztali+ tablet esetén mindig éppen az nincs kéznél, ami kellene.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Tikakukac
titán
-
veterán
válasz JoceeHunt #2555 üzenetére
Probook / Elitebook-ról nem kell, hogy hagyd magad lebeszélni kivéve egy-egy régebbi Probook, de az nem merült itt fel.
De természetesen én is inkább Latitude-ot vennék, mint Probook-ot.
Viszont - ahogy mások is mondták - inkább egy Elitebook-ot vennék, mint egy Latitude-ot, de ez személyes preferencia kérdése.Az én bajom a 6320-assal az az, hogy nagy. Szinte teljesen megegyezik a külső mérete (335mmx223,3mm) a nála két centivel nagyobb átlójú képernyővel rendelkező 8460-assal (338mm x 231mm). Számomra a kijelzőmérethez társított külső fizikai mérete túl nagy a Dellnek.
Egyébként ez a méretkülönbség megfigyelhető a 6220 (309 x 226) vs 2560 (305 x 209) esetén is. Nem igazán értem, miért kell két centivel több a Dellnek ugyanahhoz, ha mindkettő 3 cellás akkuval indul - tehát nem is kilógó akkuról beszélünk a két gépnél.
[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
veterán
válasz JoceeHunt #2582 üzenetére
Felhasználási módtól függően az esetenként többet zabáló i7 procival 78-391 percet az alap akkuval.
NotebookcheckNormál felhasználással 4-5 órát bátran tervezhetsz, de odafigyeléssel többet is.
B-L-A-C-K #2584
Egyszer én is majdnem vettem olyat, sőt gépet is majdnem vettem vele. Az kivételesen még az Elitebook-oknak is jól áll.Na, most már irány a feladatok tengere... Elvégre nincs szabi, nincs szórakozás
[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
B-L-A-C-K
titán
válasz JoceeHunt #2713 üzenetére
Ha teszek bele SSD-t, mondjuk egy 256-ost, akkor tudom valahogy komletten átpakolni az egész winyó tartalmát, patríciókat, vagy mindenképpen új windows kell rá?
Megoldható, lehet klónozni.
-
premete
veterán
válasz JoceeHunt #2713 üzenetére
Acronis TrueImage megoldja, le is kicsinyíti a particióméreteket, akár 120 GB-os ssdre is, ilyenek vannak újonnan, 3 év garival, sata3-as is 30K alatt bruttóban.
Milyen az Elitebook?[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
válasz JoceeHunt #2725 üzenetére
Elitebookot (újat) még nem szedtem szét, de a Dell e6520-asban van pcie ssd hely, tehát oda lehet tenni egy 64GB-osat mondjuk a rendszernek, és a hdd marad a többi cumónak. A másik, az optikai meghajtó helyére caddy az ssd-nek és akkor is elég a 64 GB-os is akár.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz JoceeHunt #2904 üzenetére
Baja nem lesz, úgy használod ahogy akarod, de kisebb felbontáson a képminőség ezáltal romlik. Viszont felbontás megtartásával tudod nagyítani Win7-nél a dolgokat, képminőség romlása nélkül.
Így:
Jobbkilkk ---> Személyre szabás ---> Megjelenítés (bal oldalt alul) ---> és itt tudod állítani a számodra legmegfelelőbb képen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Eladó egy bontatlan új Lenovo ThinkPad X3 Gen5 üzleti notebook
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 M1 Pro Gyári Garis!
- Asus Vivobook Go 15 E1504FA
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 7730U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad A485 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 2500U 16GB 256GB NVMe dupla akku gar
- MSI GF65 10UE hibás eladó! i5 10.gen, 3060 6GB, 16GB DDR4
- 15,6" FHD IPS Matt 30p 60Hz keret nélküli laptop kijelző
- Retró Ritka Transmeta CPU-s I-Buddie 907 működő laptop töltővel
- ASUS Vivobook S 15 OLED 2k - Ryzen5800h 8GB RAM 256GB nvme
- FULL CTO 2019 MacBook Pro Retina 13" 2.8GHZ i7 / 16GB RAM / 512 GB SSD / Magyar billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest