Új hozzászólás Aktív témák

  • pandras2000

    csendes újonc

    válasz Chaser #143933 üzenetére

    Köszönöm a további infókat. Kicsit elbizonytalanodtam.

    - "de ez olyan alkatrész, ami felhasználó által is cserélhető"

    Megeresztettem néhány előzetes telefont olyan boltok felé, akik árulják az általunk kinézett HP 250 G6 1WY51EA notebookot. Mindegyiktől azt a tájékoztatást kaptam, hogy a garancia fennmaradásának feltétele, hogy hivatalos HP szerviz tegye bele a bővítést célzó alkatrészeket (SSD +ODD box, RAM)
    Ez üzletpolitika lenne és hivatalosan nem mondhatnak mást? Bosszantó.

    - "...ez esetben a gép teljes hátulja egy szerviz ablak..."
    Ez a megjegyzésed a HP 250 G6 1WY51EA gépre vonatkozott, vagy a mondatod első részére?

    Ha nincs leragasztott csavar vagy burkolat, akkor magam is hajlok rá, hogy magunk cseréljük ki, amit kell, mert nem tűnik ördögtől való feladatnak. :) Persze ennek feltétele lenne, hogy utólagosan biztosan ne mondhassák azt egy hivatalos szervizben probléma esetén, hogy "Ebbe már valaki belenyúlt, így nem érvényes már rá a garancia."

    - A +4GB RAM-nak alapból van helye a notebookban, a meglévő 4GB mellett, vagy a bővítés csak a 4GB kivételével és a helyére a 8GB-s beszerelésével oldható meg?

    Off Topic:
    Ha esetleg olvassa a hozzászólásomat valaki hivatalos szervizes fórumtag/hirdető a HP topicból, aki Százhalombatta, Érd, Budapest XI., XXII., IX., VII., VIII. kerületeiben vagy Budaörsön elérhető, akkor kérem írjon rám privátban. Biztosan érdekelne egy jól árasított, új, garanciális 250 GB-s SSD (860 EVO) +ODD Box a szereléssel együtt; valamint alternatívaként a RAM bővítés is, szintén garanciális (új) RAM és a beépítése. (Ideális esetben még ezen a héten.) Lehetőség szerint konkrét ajánlatokat (alkatrészek típusa, azonosítója, ára és beépítések ára külön-külön beazonosíthatóan) és elérhetőségeket is kérnék. Köszönöm.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák