Aktív témák
-
Goatman
aktív tag
válasz Ace Ventura #9512 üzenetére
Múlt héten a Mammut 2 Saturn-jában volt szerencsém ismerkedni az Y560 i5-460-as változattal. Potom 3 kilóért vesztegetik ott
Az én tapasztalataim is egybevágnak a fentebbiekkel: fényes felület, a geometriai formákat ábrázoló hátlap (nem a Turbo-rágós tetoválás színvonalú nonfiguratív mintás) szerintem szép és egyedi, valóban gyenguszka a zsanér (utolsó harmadban már csapódik a gépre a kijelző, úgy kell visszatartani, illetve ahogy észrevettem, csak középen érdemes nyitni-csukni, különben erősen hajlik a fedlap), a műanyag jóminőségű, amennyire egy zajos áruházban ki lehet venni viszonyag halk még terhelés alatt is. 10 "töményebb" böngészőoldal mellett GPU-gyorsítással (3D-t sajnos nem lehetett tesztelni), negyedórát piszkáltam a gépet: se nem volt túl meleg, se nem volt kifejezetten hangos (a fülemet nem égette le az biztos, mert odahajoltam ) .
Szerintem más MM/Saturn-ban is találni még kiállított darabot.[ Szerkesztve ]
92 pirospont a régi Hardveraprón: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Goatman
Aktív témák
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- ÚJ HP 250 G9 /2027.11.06. GARANCIA/INGYEN FOXPOST/12th Gen Intel Core i3-1215U/512GB NVMe SSD
- Macbook pro 2020 M1 13"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest