Új hozzászólás Aktív témák

  • gatesz

    tag

    válasz gatesz #96860 üzenetére

    Sziasztok,

    Főleg azért írok, hátha segítek valakinek, ha hasonló dilemmája van :) Szóval, ma elmentem a MM-ba és megkértem őket, hogy egy 29"-os 21:9 képarányú monitort próbáljunk ki. Nagyon segítőkészek voltak! Mint írtam én főleg munkára, tanulásra használnám.

    A gépem simán bírta, még úgy is, hogy mind a két kijelzőre dolgozott.

    A 21:9 képarány és az UW monitor engem meggyőzött, főleg azért, mert úgy gondolom, hogy ez az, amit kerestem!

    Egyetlen problémám a youtube videókkal volt. Ok, hogy a videók két szélén van két fekete sáv, de valahogy a Full HD felbontás picit szét esett (értem én úgy, hogy pixeles volt, és nem volt szép a kép), de csak akkor, hogy ha teljes képernyőre tettem a képet....

    Ez is olyan dolog, ami engem nem érdekel, mivel, ezekre a videókra ott a TV, és ha nem tettem ki teljes képernyőre a képet akkor, nem volt probléma, szép képe volt.

    Amúgy a képe nagyon szép volt. Valószínűleg LG WK 500 lesz az áldozat, nem hiszem, hogy nekem úgy, hogy szinte egyáltalán nem játszok a WK 600 többletára. A HDR funkciót én is parasztvakításnak találom...

    Jó lenne, ha lenne valami ütős akció rá, de lehet így is bevállalom, olyan 63K körül már mg lehet venni.

    A kérdésem az lenne hozzátok, hogy mik a vélemények az OázisComputer weboldalról? Nekem eddig szimpatikusak. + az is kérdésem még, hogy érdemes internetes rendelés esetén a pixelgaranciájukkal, és bármilyen kalibrációval foglalkozni ebben az árkategóriában?

    Előre is köszönöm a válaszokat!!!!

Új hozzászólás Aktív témák