Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • LW

  őstag

  Ha meguntam a játékot az új szerzeménnyel az (viszonylag) magas inputlag gyakorlati jelenségeiről is írni fogok. Játékban egyáltalán semmit sem érezni, és U2311H(IPS-8ms)nek nincs olyan szellemképe kurzorhúzásnál mint Samsung(TN-2ms)nek. Ablakrángatás sem késik. Semmi kellemetlen dolgot nem tapasztaltam az első 1-2 órában amit a monitor előtt töltöttem, pedig előítéletes voltam.

  A betekintési szögön kívül a megjelenítés sem utolsó. Elkérem haverom fényképezőjét, csinálok képeket (egymás mellett van U2311H és 932BF), de egy absztrakt digitalArt képnél TN hányadék, IPS áldás. Fehér szinte a gyári beállítások mellett is tökéletes. Kicsit finomítottam rajta(R:100,G:98,B:99, gammát eredetin hagytam).

  Látva egy TN és egy IPS közti különbséget otthoni körülmények között szó szerint "ég és föld". Nem volt bajom a W2284F-el amit eladtam a U2311H miatt, külön-külön tudtam összehasonlítani a tudásukat, de abszolút "pawnol" az új Dell.

  A betekintési szög nálam is fontos. Ha ágyból nézek filmet, akkor viszonylag alulról látom. Még nem volt alkalmam kipróbálni, de minden bizonnyal nem csak körvonalakat és pacákat fogok látni.

  És igen, nem kicsit elfogult lettem. Yes, i'm DelleD.

  Amennyiben a zsebed mélyére tudsz nyúlni úgy, hogy nem kell máshonnan jelentős mértékben elvenni, nomeg hosszú távra kívánsz monitort venni, akkor mint hasonló (volt) szemléletű monitorvásárló mondom. Megéri. (még úgy is hogy a meglévő 22" LG monitoromtól váltam meg.)

Hozzászólok Aktív témák