Új hozzászólás Aktív témák

  • Nyugdíjas

    nagyúr

    válasz ACE- #18343 üzenetére

    Kissé önellentmondásba keveredtél. Remélem érzed... Saját magad is eljutottál onnan, hogy "nem ér ez sz@rt sem" odáig, hogy "aki nem grafikai programok között tengeti hétköznapjait, mi szüksége van". Ésugye ha jól rémlek ezt senki nem kérdőjelezte meg. Nem kötelező,de az sem igaz, hogy értéktelen lenne.

    Nincsen rá szükséged. Ezt felnőtt emberként teljesen rendjén való, hogy a dolog leírása alapján el tudod dönteni. De a dolog normális esetben itt véget is ér. Nem kell ilyenkor mintegy önigazolásképpen elkezdeni azt szajkózni, hogy fenti dolog egy értéktelen vacak. Kezdem kissé szürreálisnak érezni, hogy erről enynit kell dumálni :)

    Az eleje óta mondom neked, hogy attól, hogy neked nincsen szükséged rá, még nem lehet valamire rámondani, hogy értéktelen. Ráadásul azon felül, hogy nyilvánvalóan valótlant állítasz, ezzel totálisan semmibe veszed más emberek értékes óráinak százait amit ennek elsajátításába, és művelésébe fektettek. Ugyanis nevezett embereknek lehetséges, hogy van valamiféle önérzettye (még ha helytelen is ez manapság) és rosszul fog nekik esni esetleg...

    Talán rémlik valamiféle metaforám a lézeres futómű állító berendezésről ;)

    [ Szerkesztve ]

    ‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

Új hozzászólás Aktív témák