Aktív témák
-
Möhe
addikt
Hali.
Új mobilt szeretnék venniés 3 telefon között vacilálok.
1.-Nok 6230i
2.-Nok 6280
3.-Sam D900
Az előző az 6230 volt , nagyon meg voltam elégedve vele. Ez melette szól az i-s változatnak. A 6280-tól viszont azért félek mert sokszor hallok szoftverhibáról meg lötyögésről.(ennyi negativumot erről). A D900 viszont teljesen ismertetlen csak a tesztről és a fórumból kiindulva a sérülékeny ''kasztni''-t,és a gyenge akksit sérelmezem. Az első fele annyiba kerül mint a másik kettő de ha azt nézem hogy ha nincs kedvem külön fényképezőt használni ha utazom akkor az utóbbi nekem a jobb. -
Möhe
addikt
válasz Sirandrish #2538 üzenetére
Igen valóban nem 1 kategória.Mivel elhagytam a telómat ezért kellene 1 új,és nekem erről már van tapasztalat, ill az elődről ,így ez nem okoz nekem fejtörést.De a másikak viszont fizikálisan tetszenek és tudásilag is viszont tapasztalat híján nemtudok mit tenni.Jó lenne ha valami biztosat tudnék T-rémobiléktól hogy a szoftverből még mindig a nyomi verzsönt rakják a 6280ra vagy gondolkodtak a sok hiba után? A samsungnál a kis akksiteljesítményt sérelmezem. Ezé vagyok gondban, nameg ha persze nem a jelenlegi fizum lenne hanem +még a fele minimum, nah akkor nem lennék szívbajos tökölni a dolgon.
-
Möhe
addikt
válasz Sirandrish #2540 üzenetére
A tesztben irva volt hogy: normál használat mellett 1.5napig birta a D-900. Ha ez nem rövid akkor nemtudom , hogy mi az.
-
Möhe
addikt
Nokia 6280 v. N70? a T-nél egy árban vannak.Jah és a Music Edition-t is árulni fogja a T. ?
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest