Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zacci

    aktív tag

    válasz DroiDMester #55915 üzenetére

    De miert akarsz Fishert venni, amikor tudod h midea v. gree (tok mind1) a belseje ? Miert nem veszel akkor mideat v. gree-t ? Miert egy olyan markat eroltetsz, amirol nem all rendelkezesre hiteles info ? Csak remenykedsz es szeretned azt hinni, h amit talaltal infot az megallja a helyet a valosagban.
    Hidd el, ha megveszed a Fishert mukodni fog. Tolja majd a hideget meleget. A tobbi ne erdekeljen ezen a szinten. Ha ennel tobbet akarsz, kulturalt vezerles, halk mukodes akkor ajanlott japant venni. Es nem kell idiota modon rogton az ururu sararaval jonni. Senki nem mondta h azt vegyel mereg dragan. Vannak nagyon jo japan klimak amik pont annyiba kerulnek mint egy kinai, ami a japanokat probalja lemasolni.
    Egyebkent meg azt veszel amit akarsz. Mindenkinek joga van hulyenek lenni es rossz donteseket hozni. :R
    Ha a design a fontos, akkor vedd azt amelyik szamodra a legszebb, de ahhoz nincs szukseged itt ezen a forumon kerdezni. Te magad is el tudod donteni melyik tetszik leginkabb.
    A fisher tudtommal nem gyart klimat. Random megrendeli valamelyik kinai gyarto kifuto modelljet, majd raszitaltatja a nevet. Ettol meg lehet jo ilyen masodvonalbeli latszolagos gyartonak, pont ugy, mint a Bosch. Ennyike

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés