- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
veterán
válasz BogyóBP #82182 üzenetére
Igy koszolodik mindegyik, a kulonbseg az, hogy milyen gyakran takaritod. (illetve milyen tiszatsag van a lakasban)
Nyilvan igy fog kinezni, ha honapokig ra sem nezel.
Mellesleg nekem pont az ellenkezoje a tapasztalatom, a regebbi feher hazban/hazon kevesbe latszodott a por, mint a mostani feketen.De peldaul az uj hazban ugyanezert lesz vilagosabb a konyhapulton a ko, mert a mostani fekete marvany ugyan gyonyoru, de 1 nap utan meglatszik rajta minden.
-
BogyóBP
addikt
válasz BogyóBP #83082 üzenetére
Erre senki sem tud valami jó ötletet?
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
t72killer
titán
válasz BogyóBP #83145 üzenetére
Sajna ez a lap nem engedi lekapcsolni se a ház se a vízhűtő ventijeit, pedig idle = az idő 80%-ában jó lenne úgy is. Lehet új biossal menni fog, de még ott nem tartok, hogy frissítsem (pre-spectre lap/bios, úgy akarok hozzáfogni, hogy a "dízelbotrányos mikrokód"ot kihagyom).
Próbaképp kihúztam a ház és az aio-ventiket, a radi ugyan meleg volt, de kézzel tűrhető. A vga (gainward panther) kipróbálva, nagyon jó, csak kifejezett nyúzáskor indulnak a ventik!
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Biga123
addikt
válasz BogyóBP #83168 üzenetére
Ha erre gondolsz.
Akkor valóban a vertical Gpu miatt van ott.
(nekem valamiért nem tölt be a kép)
Vagy ha a csavarok tetején levő hosszú lukra (ezen a képen a függőleges "luk" )gondolsz arról a designereket kellene megkérdezni Régebbi házaknál szokott lenni ott egy mozgatható , kivehető lemez amivel le lehet szorítani a kártyák tetejét.[ Szerkesztve ]
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
konci79
őstag
válasz BogyóBP #83208 üzenetére
Üdv.
Mire vagy kíváncsi?
Nekem bejön, igaz vga nélküli gép, de könnyű szerelni, a táp mérete számít, alul csak kis méretű fér el, be tudom ezt is rakni, csak akkor nem fér el az alaplapi csatlakozó...
Kicsit nehézkes volt a Corsair vastag kábeleivel , de megoldható.
Nekem csendes, Thermalright ventik vannak benne.Eladó DDR4 GSkill 2x8 GB 4000 MHz CL16
-
válasz BogyóBP #83219 üzenetére
Konkrétan nem egy
csávó
(magyarosan ember), mert ez egy csatorna és többen csinálják... Steve inkább a csatorna arca, akit ki lehet tenni a közönségnek, de ez mellett biztosan van egy rakás más feladata is, hirtelen a posztját sem tudom megmondani.Meg egy gépházon mit lehet tesztelni?
Nem tudom mennyire tűnt fel, hogy a számítógépházak is folyamatosan változnak mind formára, mind funkcionalitásra. Minden háznak más és más tulajdonsága van és jelenleg az egyik leginkább kritikus pont a házban lévő hardverek hőmérséklete. Az alapján már eleve lehet őket tesztelni, de még van egy rakás sarkalatos pont, pl. anyaghasználat, zajszint, dizájn, stb.
Annyira egyformák egyes gyártókon belül a házak hogy gyakorlatilag mindegy mit veszek bármi bármibe is tehető.
Ezzel lehetne vitatkozni, max az tény, hogy az alapminta sok esetben ugyanaz a jelenlegi toronyházaknál.
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
ggbuffon1897
őstag
válasz BogyóBP #83445 üzenetére
Pop mini silentem volt ami sehogyse szellozik, foleg egy 30 fokos szobaban. Mondjuk az igaz, h tulvallaltam magam egy 7800xt-vel.
Pacek kis haz volt az is, csak ne akarjon bele az ember eromuvet tenni hulye modra mint en, mert egy olyan kartya mellett szetfo benne minden..
Mi amugy benne a visszalepes? A ventiket mindket hazban elbol kicsereltem mert nem pwmesek, szarok es hangosak. Haz minoseg szempontjabol is sztem egal a 2, szellozesben meg ég és föld.
[ Szerkesztve ]
-
ggbuffon1897
őstag
válasz BogyóBP #83451 üzenetére
Nem nagyon nezegettem FD-ket, kicsit mast is akartam. Nzxt hazam nem volt még, gondoltam próba cseresznye (Lian Li 215 lett vna a masik jelolt). Hetekig teszteket olvasgattam (már a fejem fájt, de hát én szeretem túlkombinálni meg alaposan utánamenni) jokat olvastam rola, ára is jo volt (asszem 32ert csiptem meg alzárol). Dizajnban meg a h7 flowal szemezgettem (a feher-fekete kombo jol nez ki) de az meg overkill árban is méretben is.
[ Szerkesztve ]
-
válasz BogyóBP #83472 üzenetére
Cosmos II-m volt. Annak még a kialakítása a mai kor kívánalmaihoz képest talán elavult, de tömegre szinte egyforma mindkettő, sőt, ha jól látom, akkor a C700M nehezebb is... Én nem ajánlom. Üresen 24 kiló, megpakolva meg talán van 30 is. Ha neked van kedved egy 30 kilós dögöt minden átépítésnél vagy szerelésnél húzni-vonni, akkor persze, rendben van, de szvsz egyáltalán nem praktikus kialakítású ház, ráadásul ~200k forint. Annyiból már van egy jó videókártyád, nem pedig egy üres házad, amit még meg kellene tölteni valamivel.
Nem mondom, hogy a gépházra ne legyen költve, de azért 40k forint körül már jó házak vannak, amikbe minden kínlódás nélkül be lehet költözni.
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
-
-
Busterftw
veterán
válasz BogyóBP #83637 üzenetére
Ujabb hazakon ez mar normalis, a panel ugy van perforalva, hogy a port megfogja de optimalis legyen az airflow.
Az en Phanteks G500A-n is igy van, elol megakad a por nagy resze.
Tavaly vettem, most csereltem SSD-t, azota nem nyitottam meg, alul volt egy vekony reteg por de sehol mashol, meg a VGA-n se, siman letoroltem.A front panelt meg letorlom 2 hetente es kesz.
AuraSync
Komolyabb teszteknel noise normalised tesztek vannak, illetve nagyjabol ugyanaz a hardver is.
Persze, hogy szabalyozhatod a ventit, csak nem mindegy hogy egy haz airflow/ventivel 800RPM-el hogy huti a komponenst vs masik haz/venti 800RPM-el.Mert oke, hogy leveszed 500RPM-re, de lesz +10c CPU-GPU hofok egy hazban, mig a masik hazban nem. (mert ugyanazzal a zajszinttel jobb a hutesi teljesitmeny)
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós ventik / Lian Li Infinity ARGB / Corsair LL 140 / Asus TUF 120mm
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- LianLi ST120-3B white ventillátor szett (3db.) ARGB vezérlővel FEHÉR
- Corsair RM850x Gold 850W White / Fehér Moduláris Tápegység
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB LED Moduláris Tápegység 12VHPWR PCIE 5 ATX 3
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest