Új hozzászólás Aktív témák

• inf3rno

nagyúr

ITX házat keresek, ami álló jellegű (kocka, fekvő nem jó), és bele tudok tenni 3 PCIE kártyát vertikálisan (2x8+1x4), ezek hálózati kártyák lesznek, nem valami böhöm videokártyák, ha ez számít. Valószínűleg a legolcsóbb lap: [link] és a legolcsóbb Ryzen megy bele, ami a riser kártyát támogatja. Hűtés léghűtés lesz, be quiet valószínűleg. Tápnak jó lenne ATX, nem akarok SFF vagy paneltápot keresni, kivéve persze, ha ez nagyon leszűkíti a lehetőségeket. A tárhely maximum 1 vagy 2db SATA3 SSD lesz. Videokártya integrált. Ha nem átlátszó üveges ház, hanem tiszta fekete az előny. Olyan 20k-t költenék rá. Létezik ilyen? Tök új vagyok ebben az ITX témában, a szellőzéssel és a méretekkel (CPU hűtő, memória, bővítőkártya profil, stb.) kapcsolatban mennyire kell aggódnom egy ilyen háznál?

Egyelőre aprón találtam egy ilyet: LC-1340mi, de fogalmam sincs a méretekről, meg úgy sejtem, hogy ez vertikális elrendezést nem támogat (legalábbis elég vékonynak tűnik) és csak paneltáp megy bele. Újan ezt találtam: Phanteks Enthoo Evolv ITX

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

Új hozzászólás Aktív témák