Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz Narxis #2147 üzenetére

    32 GB RAM-ot biztosan megeszik az L380 (nekem is 2x16 GB RAM van benne). Valószínűleg többet is, csak nem éreztem úgy, hogy én 32 GB-os DDR4 modulokkal kellene, hogy kitömjem.

    Gyárilag AC-s wifivel jön, nekem egy Mediatek MT7921 került bele, ami némi driverrel való küszködés után amúgy rendben működik. (Sok rosszat lehet olvasni az MT7921-ről (kb. laptopgyártótól függetlenül), de szerintem ezek nagyrészt driverproblémák, nekem a T14-hez való Lenovo driver vált be.)

    Nagyon könnyen szerelhető, maga az említett alaplapcsere is úgy 20-25 perces művelet volt.

    Érzésre a 13,3" a 14"-hez áll közelebb, mint a 12,5"-höz, de érezhető a méretkülönbség a 14"-hez képest is. Ezt nyilván neked kell megnézned, melyik a kényelmesebb. Az L380 mindenesetre már az az ultrabook-like gép, amit könnyű cipelni, azt hiszem, már másfél kg alatt van az összsúlya.

    Ha nem szereted a full fekete Thinkpad-dizájnt, az L380-ból van szürke változat is, a notebookcheck-es review-ben is erről a változatról készültek fotók.

    Ami esetleg lényeges szempont lehet, hogy az L380 USB C portjai nem Thunderbolt 3 portok. Töltést tudnak, adatátvitelt tudnak, alt DP módot (külső kijelző kezelését) tudnak azért.

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák