Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Üdvözletem a topic lakóinak!
Pillanatnyilag integrált Realtek hangkártya szolgáltatja a "minőséget". Szándékomban áll egy PCI buszos Audigy 4-es kártyát venni.
Érdemes? Ha igen, (és tegyük fel OEM,) mennyit szabad adnom érte?Előre is köszönöm a választ.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz schawo #11163 üzenetére
Lyóvanna, megértettem.
Már le is rendeztem a dolgot, ezt vettem meg. Bár még nincs a kezemben, az üzlet megköttetett.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Bodz
nagyúr
A Marian Marc X koax kimenete milyen lehet egy ESI Maya44-hez képest? Minimális ráfizetéssel érdemes lehet a csere?
-
T_Stark
őstag
Belinkelem ide is a kérdésem, hátha ide jobban illik. [link]
Közben talán bejött a képbe még egy ESI Juli@ is. -
T_Stark
őstag
válasz schawo #11172 üzenetére
Most még nem kell füleshez, de ez később még változhat, és hangkártyát nem akarok cserélni egy jó darabig.
De első a hangminőség.Első gondolatom a HD2 volt amúgy.
Az mit jelent hogy játszani kell a driverrel?
Én úgy tudom hogy elvileg megy W8 alatt, HD2 tulajok írták, vagy csak valami barkácsolós módszerrel működik?Akkor első két helyre a HD2-t és a Juli@-t teszem.
A Maya44 esetleg? Vagy a Prodigy 7.1 Hifi? Úgy látom ezekhez van hivatalos W8 support, csak nem tudom hangban hol állhatnak a HD2/Juli@ mellett. -
Bodz
nagyúr
-
T_Stark
őstag
Közben annyira jutottam hogy a HD2-t tettem az első helyre, Juli@ a második, mert a HD2-nek van fejhallgató erősítője is, ami még jól jöhet. Hangban pedig szerintem a Juli@ sem jobb, vagy igen?.
Azt az infót kaptam hogy itt van hozzá normális W8 driver, amivel megy: [link]Szóval ha semmi ellenjavaslat, akkor eddig a HD2 a nyerő.
-
Bodz
nagyúr
válasz T_Stark #11180 üzenetére
Nem feltétlen jobb, ezt így nem merném kijelenteni (túl rövid ideig hallgattam), bár nekem jobban tetszik az SC8000 testesebb hangja. Mikor én hallottam, akkor a HD2 egy világosabb, picit magasba húzó hangot mutatott. A Juli@ szintje (meg mondjuk a Maya44-é is) simán hozható olcsóbban, ezeknek az analóg kimenete nem nagy szám, nem is igazán erre vannak kihegyezve.
Használtan még nem láttam sehol.(#11181) Zsébernardo: Merre laksz?
(#11183) tigipuf: Audiophonics (Franciaország), de kínai webshopokban is előfordul természetesen, onnan olcsóbb is.
-
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Ezek közül melyik a jobb hangkártya?
Creative Sundblaster Live! 5.1
Creative Audigy SE -
addikt
-
westcoastog
veterán
válasz schawo #11187 üzenetére
Tökéletesen lehet őket működtetni daniel_k féle driverrel win7/8-on is teljes funkciójukat kihasználva, audigy se kártyám is azzal megy hibátlanul.
SB P17X Series Support Pack 2.8 (10/25/2012) - AudigySE/Value/LS_Live24bit_X-Fi XtremeAudio_SB5.1VX
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
Elnézést az extra hozzászólásért, de nem bírom megállni.
Megérkezett a kártya, vagyis A KÁRTYA. Nem győzöm előkeresni szeretett zenéimet, még a kezem is remeg, nagyon szépen szól egy Lepai erősítő támogatásával a DC 4004-es hangfalaimon.Hálásan köszönöm a tanácsod.
-
-
Azteeek
tag
Sziasztok!
Próbáltam összekötni a gépet a házimozival egy hosszú jack kábellel de valamiért súg a hang. A kábel jó mert a telefonomra kötve tökéletesen működik és a gépen is jó a hang más hangszórókkal/fejhallgatókkal. Van valami ötletetek mi lehet a baj? Egy ilyen: [http://ipon.hu/webshop/product/delock_61645_usb_sound_adapter_7.1/41550] kis gagyi cucc lehet megoldás? -
adodaniel
őstag
Sziasztok,
5.1 USB-s külső hangkártya + erősítő beállításban tud valaki segíteni privátban? Egyszerűen az erősítő nem ismeri fel a DTS jelet.
-
freelanced
addikt
Hali! Főleg zenehallgatáshoz kéne hangkártya. A legolcsóbbtól felfelé olyan 10-ig max. mindet meghallgatnám.
Valószínűleg gitárt is rá szeretnék dugni a vonalbemenetre.
Mit ajánlanátok?
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
titán
-
törölt tag
válasz Azteeek #11194 üzenetére
Technics SU-V40 erősitőn vastag árnyékolt átjátszókábeleket tudok csak használni a Xonar DX vagy az előlapi kivezetésen egyaránt, mert szintén zajosak a vékony kábelre. A gépnél rövid, jó minőségű átjátszókábelt használok, aztán oda bármilyen RCA-RCA kábelt berakhatok, mert jó lesz a hangja. Pioneer DV-696AV lejátszóval használhatnék vékony audió kábeleket, de nem teszem, mert a hangminősége sokkal jobb az árnyékolt kábeleimnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- Ajazz First Blood F15 teal gamer egér (PAW3389, 68g)
- Logitech G302 Daedalus Prime gamer egér
- (új) Mchose M7 fekete gamer egér - (PAW3395, 3 üzemmód, 52g, Realtek chip)
- (új) Ajazz AJ159 Apex 8K sunset orange gamer egér (PAW3950oc, 56g, dock kijelzővel, 3 üzemmód)
- MSI Radeon RX 5600XT Mech OC HIBÁS VGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest