-
IT café
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dannyl
addikt
válasz PRO1212 #98715 üzenetére
Pont ez a baj, hogy "nem is tudtam", meg "nézegettem az i7-eket". Ha nem vágod fejből azt a pár Haswell/refresh CPU-t, akkor már rég gáz van. Ráadásul most is úgy ajánlottál (bevallottad), hogy fogalmad se volt, hogy mit igényel az adott felhasználás.
A legnagyobb baj pedig ez: "A tudásommal semmi gond nincsen szerintem". Mi a mai napig tanulunk egymástól, és nem érezzük ekkora királynak magunkat.
Értsd már meg: NINCS ITT RÁD SZÜKSÉG! Nem tudom érthetőbben leírni.
Hozzátenném hasonló tudással kezdte Symbiote is, csak tized ekkora mellénnyel, és vette a fáradságot és rengeteget tanult, hallgatott ránk, hallgatott a topicgazdára, és mára már teljesen kinőtte magát, és nem kell egyáltalán javítgatni az ajánlásait, sőt, látszik rajta, hogy sajátosságokat is visz a dolgokba, nem csak a mások által ajánlott dolgokat rakja össze.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- GAMER PC: Új RYZEN 7 3700X/5800X - Új RTX 3050 GDDR6 - Új 16/32GB DDR4 - NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Új generációs Gamer Intel i5 13400/ RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Beszámítás / Garancia
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X -Új RTX 3050 GDDR6 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Supermicro MBD-A1SRM-LN7F-2758
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest