Aktív témák

  • Ahoge_Excel

    csendes tag

    Sziasztok!

    A topic nevéhez méltóan szeretnék tanácsot kérni asztali számítógép vásárláshoz. Már nagyon régóta használok számítógépet (több mint 15 éve). Amíg meg nem házasodtam sokat ingáztam, és eddig mindig notebookot használtam, de a mostani "asztali" notebookomat már soha nem cipelem, szóval a közeljövőben szeretnék egy erősebb asztali gépet venni. Igazából játszani nem PC-n szoktam, így nem az az elsődleges dolog, ami számít. Néhány csapatjátékot szoktam a barátaimmal-feleségemmel (l4d2, killing floor, borderlands), de ezeknek amúgy sincs túl nagy gépigénye. A fő szempontjaim:
    - Előfordul hogy otthon dolgozom. Ez AutoCAD-et jelent, de kizárólag 2D-s rajzolást, kapcsolási rajzokat, átnézeti ábrákat, stb..
    - Egyszerre sok mindent kipakolok mindig az asztalra, így ragaszkodom a fullHD felbontáshoz.
    - Nagyon nagy gépigényű játékokat nem fogok venni, mert játékaim 90%-át konzolon játszom, de ha például megjelenik a left for dead 3, vagy killing floor 2 steamen, nem szeretném hogy meglepetés érjen.
    - Mivel játékra csak részben használom a gépet, ezért én ragaszkodnék az Intel processzorokhoz, hacsak nincs más javaslat.
    - Sokat netezek, szinte mindig zenét hallgatok miközben gépezek, és a számítógépet használom alap kommunikációs eszköznek is.
    - Monitorom, egerem és billentyűzetem van.
    - A pénz amit rászánok a gépre maximum 200.000 - 230.000 Ft. Egyértelműen minnél olcsóbb annál jobb, de ne essünk át a ló másik oldalára=).

    Köszi a segítséget előre is.

Aktív témák