- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- 797 millió euróra büntették a Metát a Facebook Marketplace miatt
- Indul az Amazon Temu-riválisa
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Milyen routert?
- Hálózati / IP kamera
- 797 millió euróra büntették a Metát a Facebook Marketplace miatt
- Synology NAS
- Facebook és Messenger
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Vírusirtó topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
-
IT café
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi_zoli82
csendes tag
válasz bambano #8835 üzenetére
Tudom hogy ezeket párban kell berakni. De mivel a link jó, így biztosan jól vannak berakva. Más esetben nem lenne 'élő' link. Az első próbálkozás miután rövid (~1.5m) LC-LC kábelre váltottam: 3m-es LC-SC APC kábel - SC APC toldó - 15m-es SC APC SC APC kábel - SC APC toldó - 3m-es LC-SC APC kábel. Így is ugyanez volt, pedig volt benne már némi csillapítás. Azt tudom hogy a 20km-hez képest ez a kevesebb mint 20 m kábel toldókkal semmi volt. Azt nem tudtam hogy túl lehet vezérelni a modulokat. Azt gondoltam hogy pirít rendesen az optika vége, de azt gondoltam hogy a modul ezt megoldja. A barbár módszert megpróbálom majd. De nem kell ahhoz eldobós kábel, van izopropil alkohol is és minden jó mi szem szájnak ingere a mechanikus optika szereléshez. Simán megtakarítom a barbárkodás után. A neten szétnézek majd hogy milyen 'optimális' jelszinten dolgoznak ezek a modulok, és lehet veszek próbára néhány csillapítót. Műszerem van a teljesítményt mérni tehát lehet barkácsolni. Köszönöm az ötletet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest