Új hozzászólás Aktív témák
-
kételkedem
addikt
-
Ariadne
őstag
válasz Khelben #18720 üzenetére
Ehh, na pont ezt akartam linkelni. De minő véletlen, ez egy líbiai felségjelzésű, diplomáciai rendszámú autó... Ja vagy úgy, hát persze őket nem fogják megbüntetni gyorshajtásért, úgy könnyű...klikk
Lécci lécci vezessük be, hogy aki nem kapcsolja be az övét, az fizeti az ellátása kapcsán felmerülő költségeket, nehogy már én fizessek más baromságáért, és mert nem tart be egy alapvető szabályt (függetlenül attól, egyetért-e vele vagy sem). Tudom itt nem ők voltak a hunyók, úgy általánosságban értem.mod: Ja ehhez hozzávenném azokat az ügyeseket, akik a fénysorompó tilos jelzése ellenére hajtanak a sínekre és ölik meg magukat és a velük utazókat. Ha tudja a barma, h az örököse fizet, hátha meggondolja még egyszer...
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Alienware 500hz
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" 2020 M1 processzor 16GB RAM 512GB SSD
- Üzletből, garanciával, újszerű dobozos Macbook Air Retina M1 13" Space Gray 8 RAM 256SSD magyar bil
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD/magyar billetyűzet
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest