Új hozzászólás Aktív témák

  • inspiroyhome

    aktív tag

    Sziasztok!

    Szóval amióta megvan ez a konfigom, OC-tól függetlenül képes arra, hogy akár 1 percig megfagyjon a HDD. Semmire nem reagál, a led meg folyamatosan világit, aztán egy idő múlva végrehajtja mindazt, amit közben lenyomtam. WDC WD10EZEX-00BN5A0 (WD blue 1tb)

    Elvileg minden drivere fennt van, legfrissebb biossal. (Nem véta verzió) De van olyan is, hogy totál lefagy, majd egy általában KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR-t tartalmazó bsoddal leáll.

    Na most, a Pentiumos gépemmel ilyet egyáltalán nem csinált, és még nincs 1 hónapos a lemez. HDS szerint az adatkapcsolat során 87-szer fordult elő hiba. 18 napja van használatban, hátralévő idő 1000 nap+ Kábelt cseréltem vadonat újra, változatlan.
    Annyi jutott még eszembe, hogy mikor telepítettem, véletlen raid üzemmódban volt. AHCI-re váltva nem indult el, de utánaolvasva, safe bootos módszerrel sikerült megcsinálni. Ha jól emlékszem előtte is csinálta ezt a kékhalálosdit.
    A lapot itteni tagtól vettem, megbízható figurának tűnt, a HDD meg kétlem hogy rossz lenne, az előbb leírtak miatt. Próbáljak egy újratelepitést, vagy valami más gond lesz?

    Ja igen, és BSOD után a merevlemez hiába forog, nem bootol róla, le kell állítani a gépet.

    Illetve ma este futtattam egy hosszú öntesztet, és 3 óra (a 2 órás tesztben wtf) elteltével írta ki azt, hogy "Vezérlő által hardver/szoftver reset miatt megszakítva"

    4.50.11-em van.

Új hozzászólás Aktív témák