Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    Közben most veszem észre hogy a Corsair VX450-es tápom mindjárt 5 éves 1-2 hónap múlva, éppen lejár majd a garancia. Illik kicserélnem valami újra, 5 évnél nem szoktam tovább megtartani tápot. Lehet hogy én is Chieftec-et veszek magamnak, egy 500-ast. van most valami amire 5 évet adnak és nem túl drága? Vagy nyugodtan vegyem meg az Oem 500-as CTG-s Chief-et és használjam 5 évig?

    agentJ: Melyik 1 ágas? Szerintem egy 500-as Chieftecnek is elég erősnek kell lenni egy nem csúcskategóriás géphez még pár ébv múlva is, eléggé visszavettek a fogyasztásokból. Inkább elővigyázatosságból és hosszabb távú tervezésként vennék ilyet, hogy a kissrác majd ha 5 év múlva cserélni akar akkor már 17 éves lesz és akkor ő is tud választani mert addigra ért majd hozzá.
    A gigabyte 420 (350) meg valószínűleg kevés lesz 3-4 év múlva is és cserélni kell. Ha a Chieftecre 3 évet adnak és 100000 órát írnak akkor azért bátran lehet 5 évre tervezni a biztonságos üzemidejét szerintem. Az meg jó lenne, és most kb 6000ft-al lenne több a konfig.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák